Vaikeusaste

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Tähän tomaattikeittoon täyteläisyyttä tuo kerman lisäksi tumma suklaa. Tomaattien kalttaaminen ja kuoriminen takaa samettisen lopputuloksen, mutta mikäli haluat saada nopeammin valmista, ei tomaattien kuoriminen ole välttämätöntä.
Votes: 2
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,2kg tomaatti
2 kesäsipuli
1rkl Rypsiöljyä
2 Kasvisliemikuutio
1/2rkl Sokeri
2dl Ruokakerma
Mustapippuri
1/2ruukku Basilikaa
50g 70% tumma suklaa
  1. Kalttaa tomaatit: Tee tomaatteihin ristiviilto vastapäätä tomaatin kantaa ja laita tomaatit kiehuvaan veteen kunnes niiden kuori alkaa irrota. Nosta tomaatit pois vedestä ja anna jäähtyä.
  2. Kuori tomaatit ja pilko ne paloiksi.
  3. Hienonna kesäsipulit, käytä myös vaaleanvihreät varret.
  4. Kuullota hienonnetut sipulit kattilassa öljyssä.
  5. Lisää kattilaan pilkotut tomaatit ja niistä irronnut neste, kasvisliemikuutiot ja sokeri. Anna seoksen kiehua miedosti poreillen 10 minuuttia.
  6. Lisää kattilaan ruokakerma, hienonnettu basilika ja ripaus mustapippuria. Mikäli keitto on liian paksua, lisää hieman vettä. Kiehauta.
  7. Lisää joukkoon pilkottu sulkaa ja anna sen sulaa keiton joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mustapippuria ja suolaa.
  8. Soseuta keitto sauva- tai tehosekoittimella.
  9. Koristele keitto basilikalla ja siemenillä.

Kokkisi oli

Outi VOuti Vartiainen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Tähän tomaattikeittoon täyteläisyyttä tuo kerman lisäksi tumma suklaa. Tomaattien kalttaaminen ja kuoriminen takaa samettisen lopputuloksen, mutta mikäli haluat saada nopeammin valmista, ei tomaattien kuoriminen ole välttämätöntä.
Votes: 2
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1,2kg tomaatti
2 kesäsipuli
1rkl Rypsiöljyä
2 Kasvisliemikuutio
1/2rkl Sokeri
2dl Ruokakerma
Mustapippuri
1/2ruukku Basilikaa
50g 70% tumma suklaa
  1. Kalttaa tomaatit: Tee tomaatteihin ristiviilto vastapäätä tomaatin kantaa ja laita tomaatit kiehuvaan veteen kunnes niiden kuori alkaa irrota. Nosta tomaatit pois vedestä ja anna jäähtyä.
  2. Kuori tomaatit ja pilko ne paloiksi.
  3. Hienonna kesäsipulit, käytä myös vaaleanvihreät varret.
  4. Kuullota hienonnetut sipulit kattilassa öljyssä.
  5. Lisää kattilaan pilkotut tomaatit ja niistä irronnut neste, kasvisliemikuutiot ja sokeri. Anna seoksen kiehua miedosti poreillen 10 minuuttia.
  6. Lisää kattilaan ruokakerma, hienonnettu basilika ja ripaus mustapippuria. Mikäli keitto on liian paksua, lisää hieman vettä. Kiehauta.
  7. Lisää joukkoon pilkottu sulkaa ja anna sen sulaa keiton joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mustapippuria ja suolaa.
  8. Soseuta keitto sauva- tai tehosekoittimella.
  9. Koristele keitto basilikalla ja siemenillä.

Kokkisi oli

Outi VOuti Vartiainen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Suklaalla maustettu tomaattikeitto
Tähän tomaattikeittoon täyteläisyyttä tuo kerman lisäksi tumma suklaa. Tomaattien kalttaaminen ja kuoriminen takaa samettisen lopputuloksen, mutta mikäli haluat saada nopeammin valmista, ei tomaattien kuoriminen ole välttämätöntä.
Votes: 2
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1,2kg tomaatti
2 kesäsipuli
1rkl Rypsiöljyä
2 Kasvisliemikuutio
1/2rkl Sokeri
2dl Ruokakerma
Mustapippuri
1/2ruukku Basilikaa
50g 70% tumma suklaa

Ohjeet

  1. Kalttaa tomaatit: Tee tomaatteihin ristiviilto vastapäätä tomaatin kantaa ja laita tomaatit kiehuvaan veteen kunnes niiden kuori alkaa irrota. Nosta tomaatit pois vedestä ja anna jäähtyä.
  2. Kuori tomaatit ja pilko ne paloiksi.
  3. Hienonna kesäsipulit, käytä myös vaaleanvihreät varret.
  4. Kuullota hienonnetut sipulit kattilassa öljyssä.
  5. Lisää kattilaan pilkotut tomaatit ja niistä irronnut neste, kasvisliemikuutiot ja sokeri. Anna seoksen kiehua miedosti poreillen 10 minuuttia.
  6. Lisää kattilaan ruokakerma, hienonnettu basilika ja ripaus mustapippuria. Mikäli keitto on liian paksua, lisää hieman vettä. Kiehauta.
  7. Lisää joukkoon pilkottu sulkaa ja anna sen sulaa keiton joukkoon. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mustapippuria ja suolaa.
  8. Soseuta keitto sauva- tai tehosekoittimella.
  9. Koristele keitto basilikalla ja siemenillä.

Kokkisi oli

Outi VOuti Vartiainen

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider