Summerrolls

Kategoriat

Vaikeusaste

Summerrolls

Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rullat voidaan tehdä etukäteen mutta tulee säilyttää suljetussa pakkauksessa jääkaapissa.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Täyte
100g Vermicelli-nuudeleita
300g Vihanneksia, pieniksi suikaloituja
esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dl Vettä kiehuvaa
1kpl Mango, kypsä
3rkl Soijaa
2rkl Kasvisfondia
2tl Scriracha, väkevä chilikastike
1rkl Sitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kpl Riisipaperia
Täyte
  1. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  2. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  3. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  4. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  5. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
Valmistele
  1. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  2. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  3. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  4. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Summerrolls

Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rullat voidaan tehdä etukäteen mutta tulee säilyttää suljetussa pakkauksessa jääkaapissa.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Täyte
100g Vermicelli-nuudeleita
300g Vihanneksia, pieniksi suikaloituja
esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dl Vettä kiehuvaa
1kpl Mango, kypsä
3rkl Soijaa
2rkl Kasvisfondia
2tl Scriracha, väkevä chilikastike
1rkl Sitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kpl Riisipaperia
Täyte
  1. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  2. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  3. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  4. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  5. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
Valmistele
  1. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  2. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  3. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  4. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Summerrolls
Summerrolls
Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Täyte
100g Vermicelli-nuudeleita
300g Vihanneksia, pieniksi suikaloituja
esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dl Vettä kiehuvaa
1kpl Mango, kypsä
3rkl Soijaa
2rkl Kasvisfondia
2tl Scriracha, väkevä chilikastike
1rkl Sitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kpl Riisipaperia

Ohjeet

Täyte
  1. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  2. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  3. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  4. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  5. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
Valmistele
  1. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  2. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  3. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  4. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider