Summerrolls

Summerrolls

Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rullat voidaan tehdä etukäteen mutta tulee säilyttää suljetussa pakkauksessa jääkaapissa.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Täyte
100g Vermicelli-nuudeleita
300g Vihanneksia, pieniksi suikaloituja
esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dl Vettä kiehuvaa
1kpl Mango, kypsä
3rkl Soijaa
2rkl Kasvisfondia
2tl Scriracha, väkevä chilikastike
1rkl Sitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kpl Riisipaperia
Täyte
  1. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  2. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  3. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  4. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  5. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
Valmistele
  1. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  2. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  3. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  4. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Summerrolls

Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rullat voidaan tehdä etukäteen mutta tulee säilyttää suljetussa pakkauksessa jääkaapissa.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Täyte
100g Vermicelli-nuudeleita
300g Vihanneksia, pieniksi suikaloituja
esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dl Vettä kiehuvaa
1kpl Mango, kypsä
3rkl Soijaa
2rkl Kasvisfondia
2tl Scriracha, väkevä chilikastike
1rkl Sitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kpl Riisipaperia
Täyte
  1. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  2. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  3. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  4. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  5. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
Valmistele
  1. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  2. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  3. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  4. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Summerrolls
Summerrolls
Tämä on tuore ja kylmä versio rasvaisista friteeratuista kevätrullista. Rulla täytetään kuten friteerattu kevätrulla kastettuun riisipaperiin mutta täytetään tuoreilla vihanneksilla ja mielellään esim. tuoreella mangolla!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

Täyte
100g Vermicelli-nuudeleita
300g Vihanneksia, pieniksi suikaloituja
esim. porkkanaa, valkokaalia, kevätsipulia, paprikaa, kesäkurpitsaa
1,5dl Vettä kiehuvaa
1kpl Mango, kypsä
3rkl Soijaa
2rkl Kasvisfondia
2tl Scriracha, väkevä chilikastike
1rkl Sitruunaöljyä
Suolaa, valkopippuria
Riisipaperi
12-15kpl Riisipaperia

Ohjeet

Täyte
  1. Laita vermicelli-nuudelit kulhoon ja hienoksi suikaloidut vihannekset toiseen kulhoon.
  2. Kaada kiehuvaa vettä sekä nuudeleiden että vihannesten päälle, anna vettyä n 3 minuuttia.
  3. Kaada vesi pois ja viilennä kylmän veden alla lävikössä ja anna veden valua pois.
  4. Kuori mango ja leikkaa suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset hyvin kulhossa.
  5. Mausta täyte suolalla ja valkopippurilla.
Valmistele
  1. Kasta yksi riisipaperi kerrallaan lämpimässä vedessä noin 10-15 sekuntia.
  2. Jaa noin 1-1,5 dl täytteestä riisipaperille, taita alareuna sekä sivut täytteen päälle ja sen jälkeen rullaa niin tiukoiksi rulliksi kuin vain mahdollista.
  3. Toista ja tee yksi rulla valmiiksi kerralla.
  4. Tarjoile haaleana tai kylmänä esim. tuoreen korianterin ja makean chilikastikkeen kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!