Kasvisreseptit

Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

Täytetyt paprikat miedolla seoksella jossa sieniä, omenaa ja pinaattia. Täydellinen kesälounaalla!
(0)
(1921)
Tulosta
1dlKeittämätöntä, vapaavalintaista riisiä
1rklVapaavalintaista öljyä
1kplKeltainen sipuli
200gHerkkusieniä
6kplNärpiön Vihanneksen punaista paprikaa
1kplomena
150gPakastettua pinaattia
1tlSuolaa
1tlTimjamia
0,25tlMustapippuria
0,25tlChilijauhetta
1dlVapaavalintaista kermaa
3dlVapaavalintaista juustoraastetta
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä riisi pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
  3. Kuori ja leikkaa sipuli.
  4. Leikkaa herkkusienet paloiksi.
  5. Paista sipuli ja sienet paistinpannulla öljyssä kunnes pehmeitä.
  6. Huuhtele sillä aikaa paprikat ja leikkaa pois kansi paprikan yläosasta.
  7. Poista mahdolliset siemenet ja valkoiset reunat.
  8. Aseta paprikat uunivuokaan.
  9. Kuori omena ja paloittele.
  10. Lisää paistinpannuun pakasetun pinaatin kanssa.
  11. Anna kiehua kunnes pinaatti on sulanut.
  12. Sekoita sen jälkeen joukkoon keitetty riisi.
  13. Mausta suolalla, timjamilla, pippurilla ja chilijauheella ja kaada päälle kerma.
  14. Sekoita lopuksi joukkoon 1,5dl juustoraastetta.
  15. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  16. Täytä paprikat täyttellä ja laita päällimmäiseksi loput juustoraasteesta.
  17. Laita ”kansi” paprikoihin ja paahda uunissa 20 minuuttia.
  18. Voidaan myös grillata.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.