Täytetyt paprikat

Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

Täytetyt paprikat miedolla seoksella jossa sieniä, omenaa ja pinaattia. Täydellinen kesälounaalla!
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1dl Keittämätöntä, vapaavalintaista riisiä
1rkl Vapaavalintaista öljyä
1kpl Keltainen sipuli
200g Herkkusieniä
1kpl omena
150g Pakastettua pinaattia
1tl Suolaa
1tl Timjamia
1/4tl Mustapippuria
1/4tl Chilijauhetta
1dl Vapaavalintaista kermaa
3dl Vapaavalintaista juustoraastetta
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä riisi pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
  3. Kuori ja leikkaa sipuli.
  4. Leikkaa herkkusienet paloiksi.
  5. Paista sipuli ja sienet paistinpannulla öljyssä kunnes pehmeitä.
  6. Huuhtele sillä aikaa paprikat ja leikkaa pois kansi paprikan yläosasta.
  7. Poista mahdolliset siemenet ja valkoiset reunat.
  8. Aseta paprikat uunivuokaan.
  9. Kuori omena ja paloittele.
  10. Lisää paistinpannuun pakasetun pinaatin kanssa.
  11. Anna kiehua kunnes pinaatti on sulanut.
  12. Sekoita sen jälkeen joukkoon keitetty riisi.
  13. Mausta suolalla, timjamilla, pippurilla ja chilijauheella ja kaada päälle kerma.
  14. Sekoita lopuksi joukkoon 1,5dl juustoraastetta.
  15. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  16. Täytä paprikat täyttellä ja laita päällimmäiseksi loput juustoraasteesta.
  17. Laita ”kansi” paprikoihin ja paahda uunissa 20 minuuttia.
  18. Voidaan myös grillata.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

Täytetyt paprikat miedolla seoksella jossa sieniä, omenaa ja pinaattia. Täydellinen kesälounaalla!
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1dl Keittämätöntä, vapaavalintaista riisiä
1rkl Vapaavalintaista öljyä
1kpl Keltainen sipuli
200g Herkkusieniä
1kpl omena
150g Pakastettua pinaattia
1tl Suolaa
1tl Timjamia
1/4tl Mustapippuria
1/4tl Chilijauhetta
1dl Vapaavalintaista kermaa
3dl Vapaavalintaista juustoraastetta
  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä riisi pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
  3. Kuori ja leikkaa sipuli.
  4. Leikkaa herkkusienet paloiksi.
  5. Paista sipuli ja sienet paistinpannulla öljyssä kunnes pehmeitä.
  6. Huuhtele sillä aikaa paprikat ja leikkaa pois kansi paprikan yläosasta.
  7. Poista mahdolliset siemenet ja valkoiset reunat.
  8. Aseta paprikat uunivuokaan.
  9. Kuori omena ja paloittele.
  10. Lisää paistinpannuun pakasetun pinaatin kanssa.
  11. Anna kiehua kunnes pinaatti on sulanut.
  12. Sekoita sen jälkeen joukkoon keitetty riisi.
  13. Mausta suolalla, timjamilla, pippurilla ja chilijauheella ja kaada päälle kerma.
  14. Sekoita lopuksi joukkoon 1,5dl juustoraastetta.
  15. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  16. Täytä paprikat täyttellä ja laita päällimmäiseksi loput juustoraasteesta.
  17. Laita ”kansi” paprikoihin ja paahda uunissa 20 minuuttia.
  18. Voidaan myös grillata.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla
Täytetyt paprikat miedolla seoksella jossa sieniä, omenaa ja pinaattia. Täydellinen kesälounaalla!
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

1dl Keittämätöntä, vapaavalintaista riisiä
1rkl Vapaavalintaista öljyä
1kpl Keltainen sipuli
200g Herkkusieniä
1kpl omena
150g Pakastettua pinaattia
1tl Suolaa
1tl Timjamia
1/4tl Mustapippuria
1/4tl Chilijauhetta
1dl Vapaavalintaista kermaa
3dl Vapaavalintaista juustoraastetta

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
  2. Keitä riisi pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
  3. Kuori ja leikkaa sipuli.
  4. Leikkaa herkkusienet paloiksi.
  5. Paista sipuli ja sienet paistinpannulla öljyssä kunnes pehmeitä.
  6. Huuhtele sillä aikaa paprikat ja leikkaa pois kansi paprikan yläosasta.
  7. Poista mahdolliset siemenet ja valkoiset reunat.
  8. Aseta paprikat uunivuokaan.
  9. Kuori omena ja paloittele.
  10. Lisää paistinpannuun pakasetun pinaatin kanssa.
  11. Anna kiehua kunnes pinaatti on sulanut.
  12. Sekoita sen jälkeen joukkoon keitetty riisi.
  13. Mausta suolalla, timjamilla, pippurilla ja chilijauheella ja kaada päälle kerma.
  14. Sekoita lopuksi joukkoon 1,5dl juustoraastetta.
  15. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  16. Täytä paprikat täyttellä ja laita päällimmäiseksi loput juustoraasteesta.
  17. Laita ”kansi” paprikoihin ja paahda uunissa 20 minuuttia.
  18. Voidaan myös grillata.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!