2kpl |
Kevätsipulin vartta tai 1/2 purjoa |
1pala |
Inkivääriä (pieni pala) |
|
- Pilko tofu reiluiksi siivuiksi ja asettele siivut talouspaperipalojen väliin, jotta niistä imeytyy ylimääräinen neste pois.
- Voit painella paloja hieman ja suosittelen myös vaihtamaan paperit kertaalleen. Sillä välin, kun tofut kuivuvat, pilko kasvikset.
- Poista halutessasi chilistä siemenet, pese kevätsipuli/purjo, suippopaprikat sekä varsiparsakaalit ja kuori porkkana sekä inkivääripala.
- Silppua chili ja kevätsipuli/purjo pieniksi paloiksi. Suippopaprikat ja varsiparsakaalit suosittelen pilkkomaan reilummiksi paloiksi ja taas kovan porkkanan ihan ohuiksi kiekoiksi, jotta kasvikset kypsyvät samaa tahtia.
- Raasta vielä lopuksi inkivääri hienoksi raasteeksi.
- Pilko kuivatut tofusiivut paloiksi ja ruskista niitä kuivalla paistinpannulla. Kun tofupalat ovat saaneet hieman väriä pintaan, lisää joukkoon kaikki pilkotut kasvikset sekä öljy.
- Ruskista tofupaloja sekä kasviksia vielä hetki ja lisää sen jälkeen joukkoon loput ainekset eli soijakastike, hunaja ja limemehu.
- Sekoita ja jätä wokki hautumaan noin 5-10 minuutiksi kannen tai leivinpaperin alle.
- Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.
|