Tofuwokk

Kategoriat

Vaikeusaste

Tofuwokki

Tofuwokki sopii hyvin arkiruoaksi . Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tofuwokki valmistuu pikaiseenkin nälkään näppärästi suoraan pannulla.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

270g tofua
2kpl Kevätsipulin vartta tai 1/2 purjoa
150g Varsiparsakaaleja
1kpl Porkkana, iso
1pala Inkivääriä (pieni pala)
3rkl Öljyä
3rkl Soijakastiketta
1rkl Hunajaa
1kpl Lime (mehu)
  1. Pilko tofu reiluiksi siivuiksi ja asettele siivut talouspaperipalojen väliin, jotta niistä imeytyy ylimääräinen neste pois.
  2. Voit painella paloja hieman ja suosittelen myös vaihtamaan paperit kertaalleen. Sillä välin, kun tofut kuivuvat, pilko kasvikset.
  3. Poista halutessasi chilistä siemenet, pese kevätsipuli/purjo, suippopaprikat sekä varsiparsakaalit ja kuori porkkana sekä inkivääripala.
  4. Silppua chili ja kevätsipuli/purjo pieniksi paloiksi. Suippopaprikat ja varsiparsakaalit suosittelen pilkkomaan reilummiksi paloiksi ja taas kovan porkkanan ihan ohuiksi kiekoiksi, jotta kasvikset kypsyvät samaa tahtia.
  5. Raasta vielä lopuksi inkivääri hienoksi raasteeksi.
  6. Pilko kuivatut tofusiivut paloiksi ja ruskista niitä kuivalla paistinpannulla. Kun tofupalat ovat saaneet hieman väriä pintaan, lisää joukkoon kaikki pilkotut kasvikset sekä öljy.
  7. Ruskista tofupaloja sekä kasviksia vielä hetki ja lisää sen jälkeen joukkoon loput ainekset eli soijakastike, hunaja ja limemehu.
  8. Sekoita ja jätä wokki hautumaan noin 5-10 minuutiksi kannen tai leivinpaperin alle.
  9. Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Tofuwokki

Tofuwokki sopii hyvin arkiruoaksi . Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tofuwokki valmistuu pikaiseenkin nälkään näppärästi suoraan pannulla.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

270g tofua
2kpl Kevätsipulin vartta tai 1/2 purjoa
150g Varsiparsakaaleja
1kpl Porkkana, iso
1pala Inkivääriä (pieni pala)
3rkl Öljyä
3rkl Soijakastiketta
1rkl Hunajaa
1kpl Lime (mehu)
  1. Pilko tofu reiluiksi siivuiksi ja asettele siivut talouspaperipalojen väliin, jotta niistä imeytyy ylimääräinen neste pois.
  2. Voit painella paloja hieman ja suosittelen myös vaihtamaan paperit kertaalleen. Sillä välin, kun tofut kuivuvat, pilko kasvikset.
  3. Poista halutessasi chilistä siemenet, pese kevätsipuli/purjo, suippopaprikat sekä varsiparsakaalit ja kuori porkkana sekä inkivääripala.
  4. Silppua chili ja kevätsipuli/purjo pieniksi paloiksi. Suippopaprikat ja varsiparsakaalit suosittelen pilkkomaan reilummiksi paloiksi ja taas kovan porkkanan ihan ohuiksi kiekoiksi, jotta kasvikset kypsyvät samaa tahtia.
  5. Raasta vielä lopuksi inkivääri hienoksi raasteeksi.
  6. Pilko kuivatut tofusiivut paloiksi ja ruskista niitä kuivalla paistinpannulla. Kun tofupalat ovat saaneet hieman väriä pintaan, lisää joukkoon kaikki pilkotut kasvikset sekä öljy.
  7. Ruskista tofupaloja sekä kasviksia vielä hetki ja lisää sen jälkeen joukkoon loput ainekset eli soijakastike, hunaja ja limemehu.
  8. Sekoita ja jätä wokki hautumaan noin 5-10 minuutiksi kannen tai leivinpaperin alle.
  9. Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Tofuwokk
Tofuwokki
Tofuwokki sopii hyvin arkiruoaksi . Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

270g tofua
2kpl Kevätsipulin vartta tai 1/2 purjoa
150g Varsiparsakaaleja
1kpl Porkkana, iso
1pala Inkivääriä (pieni pala)
3rkl Öljyä
3rkl Soijakastiketta
1rkl Hunajaa
1kpl Lime (mehu)

Ohjeet

  1. Pilko tofu reiluiksi siivuiksi ja asettele siivut talouspaperipalojen väliin, jotta niistä imeytyy ylimääräinen neste pois.
  2. Voit painella paloja hieman ja suosittelen myös vaihtamaan paperit kertaalleen. Sillä välin, kun tofut kuivuvat, pilko kasvikset.
  3. Poista halutessasi chilistä siemenet, pese kevätsipuli/purjo, suippopaprikat sekä varsiparsakaalit ja kuori porkkana sekä inkivääripala.
  4. Silppua chili ja kevätsipuli/purjo pieniksi paloiksi. Suippopaprikat ja varsiparsakaalit suosittelen pilkkomaan reilummiksi paloiksi ja taas kovan porkkanan ihan ohuiksi kiekoiksi, jotta kasvikset kypsyvät samaa tahtia.
  5. Raasta vielä lopuksi inkivääri hienoksi raasteeksi.
  6. Pilko kuivatut tofusiivut paloiksi ja ruskista niitä kuivalla paistinpannulla. Kun tofupalat ovat saaneet hieman väriä pintaan, lisää joukkoon kaikki pilkotut kasvikset sekä öljy.
  7. Ruskista tofupaloja sekä kasviksia vielä hetki ja lisää sen jälkeen joukkoon loput ainekset eli soijakastike, hunaja ja limemehu.
  8. Sekoita ja jätä wokki hautumaan noin 5-10 minuutiksi kannen tai leivinpaperin alle.
  9. Tarjoillaan riisin tai vapaavalintaisen nuudelin kanssa.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider