Tomaattikeitto tuoreista tomaateista

Tarjoile alkuruoaksi tai pääruoaksi hyvä leivän kera.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile alkuruoaksi tai pääruoaksi hyvä leivän kera. Kylmänä tai kuumana!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana
1/2dl Extra virgin oliiviöljyä
1kg Kypsiä kotimaisia tomaatteja
4dl Vettä
1/2kpl Kasvisliemikuutio
1/2dl Valkoviiniä
1rkl Sokeria
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Kuivattua basilikaa
1/2dl Kuohukermaa
Suolaa
Mustapippuria
Tarjoiluun
Kuivattua sipulia
Raastettua parmesaanijuustoa
  1. Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  3. Kuumenna kattilassa oliivi öljy ja lisää sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  4. Kuullota, kunnes sipuli kuultaa läpi.
  5. Lisää tomaatit, vesi, kasvisliemi, valkoviini, sokeri, tomaattipyree ja basilika.
  6. Kiehauta ja anna porista, kunnes tomaatit ja porkkanapalat ovat täysin pehmeitä.
  7. Poista liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella.
  8. Kuumenna tarvittaessa uudelleen lähes kiehuvaksi, sekoita joukkoon kerma ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoile kuivatun sipulin ja raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Tomaattikeitto tuoreista tomaateista

Tarjoile alkuruoaksi tai pääruoaksi hyvä leivän kera.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile alkuruoaksi tai pääruoaksi hyvä leivän kera. Kylmänä tai kuumana!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana
1/2dl Extra virgin oliiviöljyä
1kg Kypsiä kotimaisia tomaatteja
4dl Vettä
1/2kpl Kasvisliemikuutio
1/2dl Valkoviiniä
1rkl Sokeria
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Kuivattua basilikaa
1/2dl Kuohukermaa
Suolaa
Mustapippuria
Tarjoiluun
Kuivattua sipulia
Raastettua parmesaanijuustoa
  1. Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  3. Kuumenna kattilassa oliivi öljy ja lisää sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  4. Kuullota, kunnes sipuli kuultaa läpi.
  5. Lisää tomaatit, vesi, kasvisliemi, valkoviini, sokeri, tomaattipyree ja basilika.
  6. Kiehauta ja anna porista, kunnes tomaatit ja porkkanapalat ovat täysin pehmeitä.
  7. Poista liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella.
  8. Kuumenna tarvittaessa uudelleen lähes kiehuvaksi, sekoita joukkoon kerma ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoile kuivatun sipulin ja raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Tomaattikeitto tuoreista tomaateista
Tarjoile alkuruoaksi tai pääruoaksi hyvä leivän kera.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kpl Keltasipuli
2kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana
1/2dl Extra virgin oliiviöljyä
1kg Kypsiä kotimaisia tomaatteja
4dl Vettä
1/2kpl Kasvisliemikuutio
1/2dl Valkoviiniä
1rkl Sokeria
2rkl Tomaattipyreetä
2tl Kuivattua basilikaa
1/2dl Kuohukermaa
Suolaa
Mustapippuria
Tarjoiluun
Kuivattua sipulia
Raastettua parmesaanijuustoa

Ohjeet

  1. Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  2. Leikkaa tomaatit lohkoiksi.
  3. Kuumenna kattilassa oliivi öljy ja lisää sipuli, valkosipuli ja porkkana.
  4. Kuullota, kunnes sipuli kuultaa läpi.
  5. Lisää tomaatit, vesi, kasvisliemi, valkoviini, sokeri, tomaattipyree ja basilika.
  6. Kiehauta ja anna porista, kunnes tomaatit ja porkkanapalat ovat täysin pehmeitä.
  7. Poista liedeltä ja soseuta sauvasekoittimella.
  8. Kuumenna tarvittaessa uudelleen lähes kiehuvaksi, sekoita joukkoon kerma ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoile kuivatun sipulin ja raastetun parmesaanijuuston kanssa.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!