Tsatsiki omenalla ja tillillä

Kategoriat

Vaikeusaste

Tsatsiki

Todellinen kreikkalainen superklassikko raikkaalla happamuudella Ahvenanmaan omenasta ja sitruunasta.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tsatsiki omenalla ja tillillä

 

Annoslaskuri

desilitraa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Kotimainen kurkku
1,5kpl Solo valkosipulia
1tl Suolaa
1kpl Ahvenanmaanlainen talviomena, pieni
1nippu Tilliä, 10g
300g Kreikkalaista tai Turkkilaista jugurttia
1/2kpl Sitruunaa, mehu
2rkl Oliiviöljyä
Mustapippuria
  1. Jaa kurkku pituudeltaan kahtia ja kaavi siemenet pois.
  2. Raasta kurkku karkealla puolella raastinrautaa ja valkosipuli hienolla puolella.
  3. Laita kulhoon ja lisää suola, anna vettyä n 10-15 minuuttia.
  4. Siivilöi puristamalla kaikki ylimääräinen neste kurkku- ja valkosipuliseoksesta.
  5. Hienonna tilli ja omena.
  6. Sekoita kurkku ja valkosipuliseos, omena, tilli ja jugurtti.
  7. Purista seokseen ½ sitruunasta mehu, lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Tsatsiki

Todellinen kreikkalainen superklassikko raikkaalla happamuudella Ahvenanmaan omenasta ja sitruunasta.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tsatsiki omenalla ja tillillä

 

Annoslaskuri

desilitraa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl Kotimainen kurkku
1,5kpl Solo valkosipulia
1tl Suolaa
1kpl Ahvenanmaanlainen talviomena, pieni
1nippu Tilliä, 10g
300g Kreikkalaista tai Turkkilaista jugurttia
1/2kpl Sitruunaa, mehu
2rkl Oliiviöljyä
Mustapippuria
  1. Jaa kurkku pituudeltaan kahtia ja kaavi siemenet pois.
  2. Raasta kurkku karkealla puolella raastinrautaa ja valkosipuli hienolla puolella.
  3. Laita kulhoon ja lisää suola, anna vettyä n 10-15 minuuttia.
  4. Siivilöi puristamalla kaikki ylimääräinen neste kurkku- ja valkosipuliseoksesta.
  5. Hienonna tilli ja omena.
  6. Sekoita kurkku ja valkosipuliseos, omena, tilli ja jugurtti.
  7. Purista seokseen ½ sitruunasta mehu, lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Tsatsiki omenalla ja tillillä
Tsatsiki
Todellinen kreikkalainen superklassikko raikkaalla happamuudella Ahvenanmaan omenasta ja sitruunasta.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
desilitraa

Resepti

1kpl Kotimainen kurkku
1,5kpl Solo valkosipulia
1tl Suolaa
1kpl Ahvenanmaanlainen talviomena, pieni
1nippu Tilliä, 10g
300g Kreikkalaista tai Turkkilaista jugurttia
1/2kpl Sitruunaa, mehu
2rkl Oliiviöljyä
Mustapippuria

Ohjeet

  1. Jaa kurkku pituudeltaan kahtia ja kaavi siemenet pois.
  2. Raasta kurkku karkealla puolella raastinrautaa ja valkosipuli hienolla puolella.
  3. Laita kulhoon ja lisää suola, anna vettyä n 10-15 minuuttia.
  4. Siivilöi puristamalla kaikki ylimääräinen neste kurkku- ja valkosipuliseoksesta.
  5. Hienonna tilli ja omena.
  6. Sekoita kurkku ja valkosipuliseos, omena, tilli ja jugurtti.
  7. Purista seokseen ½ sitruunasta mehu, lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider