Värikkäät paprikat

Pehmeäksi uunissa täytetyt paprikat saavat täytteekseen maukkaan tuorejuuston, joka maustetaan aurinkokuivatulla tomaatilla, aromaattisella basilikalla ja raikkaalla sitruunalla. Paahdettu valkosipuli tuo makuun syvyyttä, joka sulattaa paatuneemmankin lihansyöjän sydämen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeiden paprikoiden ja yrttisen täyteläisen tuorejuuston liitto tuo väriä niin arkeen kuin juhlaan.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rkl Oliiviöljyä
250g minipaprikoita
100 g (kaura)tuorejuustoa
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/4ruukku Basilikaa
1kpl valkosipuli
1kpl Sitruuna
Pippuria
Tarjoiluun hummusta ja pistaasipähkinöitä
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valmistele ensin paahdettu valkosipuli: leikkaa kokonaisesta valkosipulista viipale yläosasta niin, että kynnet paljastuvat. Lorauta päälle oliiviöljyä, kääri folioon ja anna kypsentyä uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Pese paprikat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, paahda uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä ja valmistele sillä aikaa täyte:
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja silppua basilika. Sekoita molemmat tuorejuuston joukkoon ja purista sekaan 3 kynttä paahdetusta valkosipulista (säästä loput muuhun ruuanlaittoon).
  4. Mausta oman maun mukaan raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja pippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
  5. Tee jäähtyneen paprikan sivuun viilto veitsellä, ja pursota täytettä paprikan sisään reilusti. Jos et omista pursotinpussia, voit vaihtoehtoisesti tehdä viillosta isomman ja lisätä täytteen pienellä lusikalla.
  6. Paahda täytettyjä paprikoita grillivastuksen alla vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile hummuksen ja rouhittujen pistaasipähkinöiden kera.
Vinkit:
  1. Vaihtamalla tuorejuuston kaurapohjaiseen levitteeseen saat annoksesta täysin vegaanisen! Paprikat on helppo täyttää etukäteen jääkaappiin, ja ainoastaan paahtaa grillivastuksen alla juuri ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Annika IkonenAnnika Ikonen

Testaa seuraavaksi

Värikkäät paprikat

Pehmeäksi uunissa täytetyt paprikat saavat täytteekseen maukkaan tuorejuuston, joka maustetaan aurinkokuivatulla tomaatilla, aromaattisella basilikalla ja raikkaalla sitruunalla. Paahdettu valkosipuli tuo makuun syvyyttä, joka sulattaa paatuneemmankin lihansyöjän sydämen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeiden paprikoiden ja yrttisen täyteläisen tuorejuuston liitto tuo väriä niin arkeen kuin juhlaan.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rkl Oliiviöljyä
250g minipaprikoita
100 g (kaura)tuorejuustoa
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/4ruukku Basilikaa
1kpl valkosipuli
1kpl Sitruuna
Pippuria
Tarjoiluun hummusta ja pistaasipähkinöitä
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valmistele ensin paahdettu valkosipuli: leikkaa kokonaisesta valkosipulista viipale yläosasta niin, että kynnet paljastuvat. Lorauta päälle oliiviöljyä, kääri folioon ja anna kypsentyä uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Pese paprikat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, paahda uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä ja valmistele sillä aikaa täyte:
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja silppua basilika. Sekoita molemmat tuorejuuston joukkoon ja purista sekaan 3 kynttä paahdetusta valkosipulista (säästä loput muuhun ruuanlaittoon).
  4. Mausta oman maun mukaan raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja pippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
  5. Tee jäähtyneen paprikan sivuun viilto veitsellä, ja pursota täytettä paprikan sisään reilusti. Jos et omista pursotinpussia, voit vaihtoehtoisesti tehdä viillosta isomman ja lisätä täytteen pienellä lusikalla.
  6. Paahda täytettyjä paprikoita grillivastuksen alla vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile hummuksen ja rouhittujen pistaasipähkinöiden kera.
Vinkit:
  1. Vaihtamalla tuorejuuston kaurapohjaiseen levitteeseen saat annoksesta täysin vegaanisen! Paprikat on helppo täyttää etukäteen jääkaappiin, ja ainoastaan paahtaa grillivastuksen alla juuri ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Annika IkonenAnnika Ikonen

Testaa seuraavaksi

Värikkäät paprikat
Pehmeäksi uunissa täytetyt paprikat saavat täytteekseen maukkaan tuorejuuston, joka maustetaan aurinkokuivatulla tomaatilla, aromaattisella basilikalla ja raikkaalla sitruunalla. Paahdettu valkosipuli tuo makuun syvyyttä, joka sulattaa paatuneemmankin lihansyöjän sydämen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1rkl Oliiviöljyä
250g minipaprikoita
100 g (kaura)tuorejuustoa
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/4ruukku Basilikaa
1kpl valkosipuli
1kpl Sitruuna
Pippuria
Tarjoiluun hummusta ja pistaasipähkinöitä

Ohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valmistele ensin paahdettu valkosipuli: leikkaa kokonaisesta valkosipulista viipale yläosasta niin, että kynnet paljastuvat. Lorauta päälle oliiviöljyä, kääri folioon ja anna kypsentyä uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Pese paprikat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, paahda uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä ja valmistele sillä aikaa täyte:
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja silppua basilika. Sekoita molemmat tuorejuuston joukkoon ja purista sekaan 3 kynttä paahdetusta valkosipulista (säästä loput muuhun ruuanlaittoon).
  4. Mausta oman maun mukaan raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja pippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
  5. Tee jäähtyneen paprikan sivuun viilto veitsellä, ja pursota täytettä paprikan sisään reilusti. Jos et omista pursotinpussia, voit vaihtoehtoisesti tehdä viillosta isomman ja lisätä täytteen pienellä lusikalla.
  6. Paahda täytettyjä paprikoita grillivastuksen alla vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile hummuksen ja rouhittujen pistaasipähkinöiden kera.
Vinkit:
  1. Vaihtamalla tuorejuuston kaurapohjaiseen levitteeseen saat annoksesta täysin vegaanisen! Paprikat on helppo täyttää etukäteen jääkaappiin, ja ainoastaan paahtaa grillivastuksen alla juuri ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Annika IkonenAnnika Ikonen

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!