Värikkäät paprikat

Pehmeäksi uunissa täytetyt paprikat saavat täytteekseen maukkaan tuorejuuston, joka maustetaan aurinkokuivatulla tomaatilla, aromaattisella basilikalla ja raikkaalla sitruunalla. Paahdettu valkosipuli tuo makuun syvyyttä, joka sulattaa paatuneemmankin lihansyöjän sydämen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeiden paprikoiden ja yrttisen täyteläisen tuorejuuston liitto tuo väriä niin arkeen kuin juhlaan.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rkl Oliiviöljyä
250g minipaprikoita
100 g (kaura)tuorejuustoa
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/4ruukku Basilikaa
1kpl valkosipuli
1kpl Sitruuna
Pippuria
Tarjoiluun hummusta ja pistaasipähkinöitä
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valmistele ensin paahdettu valkosipuli: leikkaa kokonaisesta valkosipulista viipale yläosasta niin, että kynnet paljastuvat. Lorauta päälle oliiviöljyä, kääri folioon ja anna kypsentyä uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Pese paprikat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, paahda uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä ja valmistele sillä aikaa täyte:
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja silppua basilika. Sekoita molemmat tuorejuuston joukkoon ja purista sekaan 3 kynttä paahdetusta valkosipulista (säästä loput muuhun ruuanlaittoon).
  4. Mausta oman maun mukaan raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja pippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
  5. Tee jäähtyneen paprikan sivuun viilto veitsellä, ja pursota täytettä paprikan sisään reilusti. Jos et omista pursotinpussia, voit vaihtoehtoisesti tehdä viillosta isomman ja lisätä täytteen pienellä lusikalla.
  6. Paahda täytettyjä paprikoita grillivastuksen alla vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile hummuksen ja rouhittujen pistaasipähkinöiden kera.
Vinkit:
  1. Vaihtamalla tuorejuuston kaurapohjaiseen levitteeseen saat annoksesta täysin vegaanisen! Paprikat on helppo täyttää etukäteen jääkaappiin, ja ainoastaan paahtaa grillivastuksen alla juuri ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Annika IkonenAnnika Ikonen

Testaa seuraavaksi

Värikkäät paprikat

Pehmeäksi uunissa täytetyt paprikat saavat täytteekseen maukkaan tuorejuuston, joka maustetaan aurinkokuivatulla tomaatilla, aromaattisella basilikalla ja raikkaalla sitruunalla. Paahdettu valkosipuli tuo makuun syvyyttä, joka sulattaa paatuneemmankin lihansyöjän sydämen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Makeiden paprikoiden ja yrttisen täyteläisen tuorejuuston liitto tuo väriä niin arkeen kuin juhlaan.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1rkl Oliiviöljyä
250g minipaprikoita
100 g (kaura)tuorejuustoa
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/4ruukku Basilikaa
1kpl valkosipuli
1kpl Sitruuna
Pippuria
Tarjoiluun hummusta ja pistaasipähkinöitä
  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valmistele ensin paahdettu valkosipuli: leikkaa kokonaisesta valkosipulista viipale yläosasta niin, että kynnet paljastuvat. Lorauta päälle oliiviöljyä, kääri folioon ja anna kypsentyä uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Pese paprikat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, paahda uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä ja valmistele sillä aikaa täyte:
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja silppua basilika. Sekoita molemmat tuorejuuston joukkoon ja purista sekaan 3 kynttä paahdetusta valkosipulista (säästä loput muuhun ruuanlaittoon).
  4. Mausta oman maun mukaan raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja pippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
  5. Tee jäähtyneen paprikan sivuun viilto veitsellä, ja pursota täytettä paprikan sisään reilusti. Jos et omista pursotinpussia, voit vaihtoehtoisesti tehdä viillosta isomman ja lisätä täytteen pienellä lusikalla.
  6. Paahda täytettyjä paprikoita grillivastuksen alla vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile hummuksen ja rouhittujen pistaasipähkinöiden kera.
Vinkit:
  1. Vaihtamalla tuorejuuston kaurapohjaiseen levitteeseen saat annoksesta täysin vegaanisen! Paprikat on helppo täyttää etukäteen jääkaappiin, ja ainoastaan paahtaa grillivastuksen alla juuri ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Annika IkonenAnnika Ikonen

Testaa seuraavaksi

Värikkäät paprikat
Pehmeäksi uunissa täytetyt paprikat saavat täytteekseen maukkaan tuorejuuston, joka maustetaan aurinkokuivatulla tomaatilla, aromaattisella basilikalla ja raikkaalla sitruunalla. Paahdettu valkosipuli tuo makuun syvyyttä, joka sulattaa paatuneemmankin lihansyöjän sydämen.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1rkl Oliiviöljyä
250g minipaprikoita
100 g (kaura)tuorejuustoa
50g aurinkokuivattua tomaattia
1/4ruukku Basilikaa
1kpl valkosipuli
1kpl Sitruuna
Pippuria
Tarjoiluun hummusta ja pistaasipähkinöitä

Ohjeet

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Valmistele ensin paahdettu valkosipuli: leikkaa kokonaisesta valkosipulista viipale yläosasta niin, että kynnet paljastuvat. Lorauta päälle oliiviöljyä, kääri folioon ja anna kypsentyä uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Pese paprikat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, paahda uunissa noin 15 minuuttia kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä ja valmistele sillä aikaa täyte:
  3. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja silppua basilika. Sekoita molemmat tuorejuuston joukkoon ja purista sekaan 3 kynttä paahdetusta valkosipulista (säästä loput muuhun ruuanlaittoon).
  4. Mausta oman maun mukaan raastetulla sitruunankuorella, sitruunamehulla ja pippurilla. Laita täyte pursotinpussiin.
  5. Tee jäähtyneen paprikan sivuun viilto veitsellä, ja pursota täytettä paprikan sisään reilusti. Jos et omista pursotinpussia, voit vaihtoehtoisesti tehdä viillosta isomman ja lisätä täytteen pienellä lusikalla.
  6. Paahda täytettyjä paprikoita grillivastuksen alla vielä noin 5 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile hummuksen ja rouhittujen pistaasipähkinöiden kera.
Vinkit:
  1. Vaihtamalla tuorejuuston kaurapohjaiseen levitteeseen saat annoksesta täysin vegaanisen! Paprikat on helppo täyttää etukäteen jääkaappiin, ja ainoastaan paahtaa grillivastuksen alla juuri ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Annika IkonenAnnika Ikonen

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Gluteenittomat sämpylät
Gluteenittomat tomaatti-kesäkurpitsa sämpylät

Gluteenittomat sämpylät tomaatilla & kesäkurpitsalla