Vegaaninen Borsjtj

Vegaaninen Borsjtj

Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen Borsjtj, one-pot resepti!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Punajuurta
300g Porkkanaa
300g Perunaa
200g palsternakka
1kpl Keltasipuli
1kpl Solovalkosipuli
40g Purjoa
150g Valkokaalia
2kpl Liemikuutiota
3kpl Laakerinlehteä
1/2tl Suolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rkl Etikkaa
10g Persiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi
  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
Tarjoiluun:
  1. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  2. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  3. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen Borsjtj

Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen Borsjtj, one-pot resepti!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Punajuurta
300g Porkkanaa
300g Perunaa
200g palsternakka
1kpl Keltasipuli
1kpl Solovalkosipuli
40g Purjoa
150g Valkokaalia
2kpl Liemikuutiota
3kpl Laakerinlehteä
1/2tl Suolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rkl Etikkaa
10g Persiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi
  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
Tarjoiluun:
  1. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  2. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  3. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen Borsjtj
Vegaaninen Borsjtj
Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

400g Punajuurta
300g Porkkanaa
300g Perunaa
200g palsternakka
1kpl Keltasipuli
1kpl Solovalkosipuli
40g Purjoa
150g Valkokaalia
2kpl Liemikuutiota
3kpl Laakerinlehteä
1/2tl Suolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rkl Etikkaa
10g Persiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi

Ohjeet

  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
Tarjoiluun:
  1. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  2. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  3. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!