Vegaaninen Borsjtj

Vegaaninen Borsjtj

Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen Borsjtj, one-pot resepti!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Punajuurta
300g Porkkanaa
300g Perunaa
200g palsternakka
1kpl Keltasipuli
1kpl Solovalkosipuli
40g Purjoa
150g Valkokaalia
2kpl Liemikuutiota
3kpl Laakerinlehteä
1/2tl Suolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rkl Etikkaa
10g Persiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi
  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
Tarjoiluun:
  1. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  2. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  3. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen Borsjtj

Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vegaaninen Borsjtj, one-pot resepti!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Punajuurta
300g Porkkanaa
300g Perunaa
200g palsternakka
1kpl Keltasipuli
1kpl Solovalkosipuli
40g Purjoa
150g Valkokaalia
2kpl Liemikuutiota
3kpl Laakerinlehteä
1/2tl Suolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rkl Etikkaa
10g Persiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi
  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
Tarjoiluun:
  1. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  2. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  3. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vegaaninen Borsjtj
Vegaaninen Borsjtj
Borsjtj on punajuuripohjainen keitto, joka usein yhdistetään Itä Eurooppaan ja sitä on monessa eri versiossa. Tämä resepti on täysin vegaaninen, jos tarjoilet keiton esim nokareella vegaanista majoneesia.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

400g Punajuurta
300g Porkkanaa
300g Perunaa
200g palsternakka
1kpl Keltasipuli
1kpl Solovalkosipuli
40g Purjoa
150g Valkokaalia
2kpl Liemikuutiota
3kpl Laakerinlehteä
1/2tl Suolaa
Mustapippuria, rouhittua
Tarjoiluun
1-2rkl Etikkaa
10g Persiljaa, tuoretta
Vegaaninen majoneesi

Ohjeet

  1. Kuori juurekset ja leikkaa paloiksi.
  2. Kuori ja hienonna valkosipuli sekä keltasipuli.
  3. Tee purjoon viilto ja pese se hyvin.
  4. Leikkaa valkokaali suikaleiksi.
  5. Laita kaikki nämä ainekset 2-3 litran kattilaan ja täytä vedellä niin että vihannekset peittyvät.
  6. Lisää liemikuutiot, laakerinlehdet, suola ja pippuri.
  7. Kiehauta ja anna porista n 30 minuuttia.
Tarjoiluun:
  1. Lisää etikkaa oman maun mukaan, keitossa tulee olla selvä happoisuus.
  2. Hienonna persilja ja lisää myös se keittoon.
  3. Tarjoile nokareella vegaanista majoneesia keittolautasella.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!