
![]() |
Vegetaarinen gulassi
Täyteläinen, unkarilainen keitto paprikalla ja tomaatilla.
Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.
|
|
![]() |
Vegetaarinen gulassi
Täyteläinen, unkarilainen keitto paprikalla ja tomaatilla.
Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.
|
![]() |

Vegetaarinen gulassi
Täyteläinen, unkarilainen keitto paprikalla ja tomaatilla.
2rkl | Vapaavalintaista öljyä |
1kpl | Keltainen sipuli |
4kpl | Perunaa |
5dl | Vettä |
500g | Murskattua tomaattia |
280g | Esikeitettyjä valkoisia papuja |
2kpl | Kasvisliemikuutiota |
2tl | Suolaa |
1tl | Kuminaa |
0,5tl | Mustapippuria |
- Kuori ja pienennä sipuli.
- Huuhtele perunat, paprikat ja tomaatit ja paloittele.
- Laita pataan tai isoon kattilaan öljyllä ja ruskista muutaman minuutin.
- Kaada päälle murskatut tomaatit ja vesi ja sekoita valkoiset pavut, kasvisliemikuutiot ja mausteet.
- Sekoita ja anna kiehua n 20 minuuttia.
- Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.