Vichyssoisse

Kategoriat

Vaikeusaste

Vichyssoise

Ranskalainen klassikko peruna-purjokeitto joka yksinkertaisuudessaan saa happamuutensa sitruunamehusta. Keitto tulee keittää kauan, jotta se saa sametinpehmeän koostumuksen. Reseptissä käytetään maitoa, jotta keitosta tulisi vaahtoavampi kuin jos vain käytetään kermaa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vichyssoise, sametinpehmeä klassikko!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Keitto
250g Purjoa, vain valkoinen osa
400g Perunaa
1tl Timjamia, kuivattua
50g Voita
7dl Vettä
1kpl Liemikuutio
1/2kpl Sitruunan mehu
1,5dl Maitoa, punaista
1,5dl Ruokakermaa
Suolaa, valkopippuria
Tarjoiluun
ruohosipulia
Maitovaahtoa
  1. Pese purjo ja kuori perunat, leikkaa paloiksi.
  2. Kuullota purjo, perunat ja timjami voissa.
  3. Kaada joukkoon 7 dl vettä sekä liemikuutio.
  4. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 30 minuuttia.
  5. Lisää maito ja kerma, kiehauta.
  6. Ota kattila levyltä, purista sitruunamehu sekaan ja sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  7. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  8. Tarjoile vaahdotetulla maidolla ja hienoksi leikatulla ruohosipulilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Vichyssoise

Ranskalainen klassikko peruna-purjokeitto joka yksinkertaisuudessaan saa happamuutensa sitruunamehusta. Keitto tulee keittää kauan, jotta se saa sametinpehmeän koostumuksen. Reseptissä käytetään maitoa, jotta keitosta tulisi vaahtoavampi kuin jos vain käytetään kermaa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Vichyssoise, sametinpehmeä klassikko!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Keitto
250g Purjoa, vain valkoinen osa
400g Perunaa
1tl Timjamia, kuivattua
50g Voita
7dl Vettä
1kpl Liemikuutio
1/2kpl Sitruunan mehu
1,5dl Maitoa, punaista
1,5dl Ruokakermaa
Suolaa, valkopippuria
Tarjoiluun
ruohosipulia
Maitovaahtoa
  1. Pese purjo ja kuori perunat, leikkaa paloiksi.
  2. Kuullota purjo, perunat ja timjami voissa.
  3. Kaada joukkoon 7 dl vettä sekä liemikuutio.
  4. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 30 minuuttia.
  5. Lisää maito ja kerma, kiehauta.
  6. Ota kattila levyltä, purista sitruunamehu sekaan ja sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  7. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  8. Tarjoile vaahdotetulla maidolla ja hienoksi leikatulla ruohosipulilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Vichyssoisse
Vichyssoise
Ranskalainen klassikko peruna-purjokeitto joka yksinkertaisuudessaan saa happamuutensa sitruunamehusta. Keitto tulee keittää kauan, jotta se saa sametinpehmeän koostumuksen. Reseptissä käytetään maitoa, jotta keitosta tulisi vaahtoavampi kuin jos vain käytetään kermaa.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Keitto
250g Purjoa, vain valkoinen osa
400g Perunaa
1tl Timjamia, kuivattua
50g Voita
7dl Vettä
1kpl Liemikuutio
1/2kpl Sitruunan mehu
1,5dl Maitoa, punaista
1,5dl Ruokakermaa
Suolaa, valkopippuria
Tarjoiluun
ruohosipulia
Maitovaahtoa

Ohjeet

  1. Pese purjo ja kuori perunat, leikkaa paloiksi.
  2. Kuullota purjo, perunat ja timjami voissa.
  3. Kaada joukkoon 7 dl vettä sekä liemikuutio.
  4. Anna kiehua hiljalleen kannen alla 30 minuuttia.
  5. Lisää maito ja kerma, kiehauta.
  6. Ota kattila levyltä, purista sitruunamehu sekaan ja sekoita tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  7. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  8. Tarjoile vaahdotetulla maidolla ja hienoksi leikatulla ruohosipulilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen mansikkasmoothie
Vegaaninen mansikkasmoothie

VINKKI! Sekoita 2 rkl chiasiemeniä smoothieen ja sinulla on chiavanukas parin tunnin kuluttua!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Nokkoskeitto
Nokkoskeitto chilillä

Etkö ole kokeillut nokkoskeitto enemmin niin nyt on aika!