
![]() |
Vihanneskeitto
Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
Terveellinen, maukas ja halpa!
|
|
![]() |
Vihanneskeitto
Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
Terveellinen, maukas ja halpa!
|
![]() |

Vihanneskeitto
Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
800g | Perunaa |
300g | Porkkanaa |
300g | Naurista |
300g | Palsternakkaa |
100g | Keltasipulia |
100g | Purjoa |
Persiljaa |
Tilliä |
Maustepippuria |
Suolaa |
Valkopippuria |
Kasvislientä |
Vettä |
- Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
- Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
- Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
- Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
- Lisää hienonnetut yrtit.
- Mausta suolalla ja valkopippurilla.
- Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.