Kategoriat

Vaikeusaste

Vihanneskeitto

Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Terveellinen, maukas ja halpa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

800g Perunaa
300g Porkkanaa
300g Naurista
300g Palsternakkaa
100g Keltasipulia
100g Purjoa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
  1. Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
  3. Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
  5. Lisää hienonnetut yrtit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Vihanneskeitto

Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Terveellinen, maukas ja halpa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

800g Perunaa
300g Porkkanaa
300g Naurista
300g Palsternakkaa
100g Keltasipulia
100g Purjoa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä
  1. Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
  3. Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
  5. Lisää hienonnetut yrtit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Vihanneskeitto
Keittoa kannattaa tehdä reilu satsi, koska tämä säilyy hyvin jääkaapissa tai pakkasessa. Käytä satokausituotteita.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

800g Perunaa
300g Porkkanaa
300g Naurista
300g Palsternakkaa
100g Keltasipulia
100g Purjoa
Persiljaa
Tilliä
Maustepippuria
Suolaa
Valkopippuria
Kasvislientä
Vettä

Ohjeet

  1. Kuori ja kuutioi peruna ja juurekset.
  2. Kuori ja hienonna sipuli ja suikaloi purjo.
  3. Laita juurekset, perunat, sipuli ja purjo kattilaan kasvisliemen ja maustepippurin kanssa.
  4. Kiehauta ja anna kiehua niin kauan että perunat pehmenevät.
  5. Lisää hienonnetut yrtit.
  6. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
  7. Anna keiton seistä hetken vetäytymässä ennen tarjoilua.

Kokkisi oli

Björn HelsingBjörn Helsing

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider