
![]() |
Voitaikinanyytit
Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
Voitaikinanyytit fetajuustolla ja pinaatilla.
|
|
![]() |
Voitaikinanyytit
Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
Voitaikinanyytit fetajuustolla ja pinaatilla.
|
![]() |

Voitaikinanyytit
Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
4kpl | Voitaikinalevyä, sulanutta |
1kourallinen | Pinaattia, tuoretta |
1kpl | Salottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli |
1/2sitruunan | Mehu |
1tl | Hunajaa |
Suolaa, mustapippuria |
100g | Fetajuustoa |
2rkl | Oliiviöljyä |
- Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
- Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
- Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
- Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
- Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
- Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
- Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.