Voitaikinanyytit fetajuustolla ja pinaatilla.

Voitaikinanyytit

Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Voitaikinanyytit fetajuustolla ja pinaatilla.

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Voitaikinalevyä, sulanutta
1kourallinen Pinaattia, tuoretta
1kpl Salottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli
1/2sitruunan Mehu
1tl Hunajaa
Suolaa, mustapippuria
100g Fetajuustoa
2rkl Oliiviöljyä
  1. Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
  4. Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
  5. Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
  6. Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
  7. Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyytit

Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Voitaikinanyytit fetajuustolla ja pinaatilla.

 

Annoslaskuri

kappaletta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

4kpl Voitaikinalevyä, sulanutta
1kourallinen Pinaattia, tuoretta
1kpl Salottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli
1/2sitruunan Mehu
1tl Hunajaa
Suolaa, mustapippuria
100g Fetajuustoa
2rkl Oliiviöljyä
  1. Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
  4. Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
  5. Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
  6. Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
  7. Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyytit fetajuustolla ja pinaatilla.
Voitaikinanyytit
Sopivat niin välipalaksi kuin lisukkeena illalliselle.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kappaletta

Resepti

4kpl Voitaikinalevyä, sulanutta
1kourallinen Pinaattia, tuoretta
1kpl Salottisipuli, pieni tai tavallinen keltasipuli
1/2sitruunan Mehu
1tl Hunajaa
Suolaa, mustapippuria
100g Fetajuustoa
2rkl Oliiviöljyä

Ohjeet

  1. Aseta kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Pese pinaatti kylmässä vedessä, leikkaa hienoiksi suikaleiksi, sekoita hienonnetun sipulin, sitruunamehun ja hunajan kanssa.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
  4. Sekoita haarukalla paksu tahna fetajuustosta ja oliiviöljystä.
  5. Puolita voitaikinalevyt kahdeksi neliöksi, 10x10cm.
  6. Jaa täyte tasaiseksi levyjen päälle, nipistä kaikki nurkat yhteen, jotta niistä tulee pienet nyytit.
  7. Paista nyytit muffinivuoassa tai muffinipaperissa noin 12-15 minuuttia kunnes saavat kullanruskean värin.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.