Sienikeitto

Täyteläinen sienikeitto

Sienikeitto hurmaa pehmeän täyteläisellä maullaan. Tee keitto omista metsäsienistä tai herkkusienistä. Helppo valmistaa!

Ainesosat

  • 250 g Vapaavalintaista sientä
  • 1 kpl Keltainen sipuli
  • 2 rkl Voita
  • 1 tl Suolaa
  • 1 mm Mustapippuria
  • 1 tl Timjamia
  • 200 g Kanttarellinmakuista sulatejuustoa
  • 2,5 dl Vettä
  • Tuoretta persiljaa koristeluun
Annoslaskuri: 2 annosta

Resepti

  • Leikkaa sienet paloiksi.
  • Kuori ja pienennä sipuli ja paista yhdessä sienten kanssa paistainpannussa runsaassa määrässä voita.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
  • Lisää sulatejuusto sekä vesi ja sekoita.
  • Anna kiehua n 5 minuuttia.
  • Maista sen jälkeen ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  • Koristele tuoreella persiljalla ja tarjoile alkuruokana leivänpalan kanssa.
Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén