Sitruuna-avokadopasta

Sitruuna-avokadopasta

Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.

Ainesosat

  • 2 kpl Avokadoa
  • 2 kpl Sitruunaa, mehu
  • 200 g Crème Fraiche
  • 50 g Parmesaanijuustoa raastettuna
  • 2 tl Chililastuja
  • 400 g Pennepastaa
  • 300 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa, mustapippuria
  • Sokeria
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Laita kattilaan pastalle vesi kiehumaan.
  • Laita Dunne tomaatit uunivuokaan ja paahda 200 Casteisessa uunissa 8 minuuttia.
  • Keitä pasta kypsäksi.
  • Pastan kiehuessa sekoita ranskankerma, raastettu parmesanjuusto ja chililastut kulhossa.
  • Halkaise ja poista kivi avokadoista.
  • Lusikoi hedelmäliha kulhoon.
  • Purista sitruunoiden mehu joukkoon.
  •  Sekoita tasaiseksi.
  • Mausta suolalla, oliiviöljyllä, sokerilla ja mustapippurilla.
  • Valuta pasta.
  • Sekoita pasta avokadotahnan joukkoon.
  • Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Valmistustapa: Keitetty, Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti