Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.
Ainesosat
- 2 kpl Avokadoa
- 2 kpl Sitruunaa, mehu
- 200 g Crème Fraiche
- 50 g Parmesaanijuustoa raastettuna
- 2 tl Chililastuja
- 400 g Pennepastaa
- 300 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
- Oliiviöljyä
- Suolaa, mustapippuria
- Sokeria
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Laita kattilaan pastalle vesi kiehumaan.
- Laita Dunne tomaatit uunivuokaan ja paahda 200 Casteisessa uunissa 8 minuuttia.
- Keitä pasta kypsäksi.
- Pastan kiehuessa sekoita ranskankerma, raastettu parmesanjuusto ja chililastut kulhossa.
- Halkaise ja poista kivi avokadoista.
- Lusikoi hedelmäliha kulhoon.
- Purista sitruunoiden mehu joukkoon.
- Sekoita tasaiseksi.
- Mausta suolalla, oliiviöljyllä, sokerilla ja mustapippurilla.
- Valuta pasta.
- Sekoita pasta avokadotahnan joukkoon.
- Tarjoile paahdettujen Dunne tomaattien ja raastetun parmesanjuuston kanssa.