Suppilovahverofettuccine

Suppilovahverofettuccine

Tarjoile ylellisempänä lounaana tai tarjoa suuremmalle seuralle.

Ainesosat

Suppilovahverokastike

  • 2 kpl Keltasipuli
  • 200 g Suppilovahveroita, pakastettuja tai säilyke
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 30 g Voita
  • 1 rkl Vehnäjauhoja
  • 2 dl Vettä
  • 2 dl Kuohukermaa
  • 1,5 tl Kasvisfondia
  • 0,5 ruukku Timjamia
  • 30 g Parmesaanijuustoa raastettuna

Pasta

  • 250 g Fettucine tuorepastaa
  • Suolaa
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

Pasta

  • Laita kattilallinen vettä kiehumaan.
  • Keitä pasta suolatussa vedessä 2-3 minuuttia, kaada siivilään ja sen jälkeen lisää paistinpannuun kastikkeeseen.

Suppilovahverokastike

  • Kuori ja hakkaa sipuli ja valkosipuli pieneksi.
  • Ruskista suppilovahverot kuivalla paistinpannulla, jotta ylimääräinen neste kiehuu pois.
  • Lisää voi ja hienonnettu sipuli.
  • Paista hetken, lisää vehnäjauhot ja sekoita, kaada päällevesi ja keitä hetki niin että kastike paksuuntuu hiukan, lisää kerma anna kiehua 5-10 minuuttia kunnes kastike paksuuntunut jonkin verran.
  • Revi päälle parmesaania ja lisää hienonnettua tuoretta timjamia.
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Course: Pastat
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Valmistustapa: Keitetty, Paistettu
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti