Kasvisreseptit

Suppilovahverofettuccine

Tarjoile ylellisempänä lounaana tai tarjoa suuremmalle seuralle.
(0)
(1062)
Tulosta
Suppilovahverokastike
2kplKeltasipuli
200gSuppilovahveroita, pakastettuja tai säilyke
2kplValkosipulinkynttä
30gVoita
1rklVehnäjauhoja
2dlVettä
2dlKuohukermaa
1,5tlKasvisfondia
0,5ruukkuTimjamia
30gParmesaanijuustoa raastettuna
Pasta
250gFettucine tuorepastaa
Suolaa
  1. Pasta
  2. Laita kattilallinen vettä kiehumaan.
  3. Keitä pasta suolatussa vedessä 2-3 minuuttia, kaada siivilään ja sen jälkeen lisää paistinpannuun kastikkeeseen.
  4. Suppilovahverokastike
  5. Kuori ja hakkaa sipuli ja valkosipuli pieneksi.
  6. Ruskista suppilovahverot kuivalla paistinpannulla, jotta ylimääräinen neste kiehuu pois.
  7. Lisää voi ja hienonnettu sipuli.
  8. Paista hetken, lisää vehnäjauhot ja sekoita, kaada päällevesi ja keitä hetki niin että kastike paksuuntuu hiukan, lisää kerma anna kiehua 5-10 minuuttia kunnes kastike paksuuntunut jonkin verran.
  9. Revi päälle parmesaania ja lisää hienonnettua tuoretta timjamia.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.