Kasvisreseptit

Tomaatti gazpacho

Kylmä tomaattikeitto joka sopii täydellisesti alkuruuaksi ja nautitaan mieluusti tuoreen leivän kanssa.
(0)
(460)
Tulosta
3kplNärpiön Vihanneksen Tomaattia
1kplNärpiön Vihanneksen punaista paprikaa
1pieniNärpiön Vihanneksen Kurkkua
1pieni Keltainen sipuli
2kplValkosipulinkynttä
1rklBalsamiviinietikkaa
1rklOliiviöljyä
1tlSuolaa
0,5mmMustapippuria
2kplViipaletta vapaavlaintaista pehmeää leipää
  1. Huuhtele ja kuori kaikki vihannekset ja paloittele ne.
  2. Lisää ne tehosekottimeen tai tehokkaaseen mikseriin yhdessä balsamiviinietikan, öljyn, suolan ja pippurin kera.
  3. Sekoita kunnes keitto on kutakuinkin sileä, muutama pieni pala ei mitään haittaa.
  4. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  5. Leikkaa leivänviipaleet kuutioiksi ja paista kuivassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  6. Kaada gazpacho pieniin kulhoihin ja lisää päälle leipäkuutiot.
  7. Nauti mielellään tuoreen, pehmeän leivänviipaleen kanssa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.