Tomat gazpacho

Tomaatti gazpacho

Kylmä tomaattikeitto joka sopii täydellisesti alkuruuaksi ja nautitaan mieluusti tuoreen leivän kanssa.

Ainesosat

Annoslaskuri: 5 annosta

Resepti

  • Huuhtele ja kuori kaikki vihannekset ja paloittele ne.
  • Lisää ne tehosekottimeen tai tehokkaaseen mikseriin yhdessä balsamiviinietikan, öljyn, suolan ja pippurin kera.
  • Sekoita kunnes keitto on kutakuinkin sileä, muutama pieni pala ei mitään haittaa.
  • Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  • Leikkaa leivänviipaleet kuutioiksi ja paista kuivassa paistinpannussa muutaman minuutin.
  • Kaada gazpacho pieniin kulhoihin ja lisää päälle leipäkuutiot.
  • Nauti mielellään tuoreen, pehmeän leivänviipaleen kanssa.
Tarjoa tuoreen pehmeän leivän kanssa!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén