Tomaatti-lehtikaalipiirakka

Terveellinen lehtikaali toimii mainiosti piirakassa.

Ainesosat

Pohja

  • kpl Ruispiirakkapohja, valmis

Täytteet

Munamaito

  • 1,5 dl Maitoa
  • 1 kpl Kananmuna
Annoslaskuri: 1

Resepti

  • Öljyä piirakkavuoka, itse käytin irtopohjaista kakkuvuokaa koska halusin piirakalle korkeamman reunuksen. Kauli taikina ja asettele vuokaan.
  • Paista lehtikaaleja pannulla öljyssä, mausta ne mm. paprikajauheella, suolalla, pippurilla.
  • Puolita kirsikkatomaatit ja asettele kirsikkatomaatit ja lehtikaalit pohjan päälle. Silppua päälle tuore oregano. Rouhaise päälle vielä suolaa ja pippuria.
  • Sekoita munamaito ja kaada täytteiden päälle. Lisää viimeiseksi juustoraaste.
  • Paista uunissa n. 25-30 minuuttia 200 asteessa.
Ruokaisa ja terveellinen tomaatti-lehtikaalipiirakka on oivallinen välipalaksi.
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner