En god pärlgrynsrisotto med tomat
Ainesosat
- 1 Sipuli
- 4 kpl Valkosipulinkynttä
- 1 rkl Öljyä
- 3 dl ohrahelmi suurimoita
- 1 tlk 400 g laadukasta tomaattimurskaa
- 5 dl Vettä
- sitruunan mehua
- 3 rkl tuoretta timjamia silputtuna
- reilusti mustapippuria
- Suolaa
- 1 dl parmesaanijuustoa raastettuna
Annoslaskuri: 4
Resepti
- Kuullota kattilassa silputut sipulit öljyssä
- Lisää ohrahelmet ja sekoittele hetki
- Kasvisliemi / tai vesi
- Lisää tomaattimurska
- Lisää mausteet
- Anna porista keskilämmöllä n. 40–45 minuuttia kunnes ohrahelmet ovat kypsiä, ne saavat omasta mielestäni jäädä hieman napakoiksi
- Maista ja mausta lisää jos tarve
- Tarjoile raastetulla parmesaanijuustolla höystettynä.