Valkopapukeitto

Valkopapukeitto

Tarjoile lehtikaalin kanssa.

Ainesosat

  • 400 g Valkopapuja, säilyke
  • 50 g Voita
  • 1 rkl Timjamia
  • 2 dl Ruokakermaa
  • 1 l Maitoa
  • 1 rkl Suolaa
  • 1 mm Mustapippuria
  • Lehtikaalia tarjoiluun
Annoslaskuri: 4 henkilöä

Resepti

  • Valuta pavut.
  • Laita isoon kattilaan voi sulamaan.
  • Freesaa papuja pari minuuttia.
  • Lisää joukkoon timjami, kerma ja maito.
  • Keitä kymmenisen minuuttia.
  • Laita tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarjoile lehtikaalin kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Keitetty, Miksaamalla
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Keitot, Resepti