Vege-quesadillat

Vege-quesadilla

Maukkaat vegetaariset quesadillat mustilla pavuilla, paprikalla ja tomaatilla. Voidaan syödä sekä lämpiminä että kylminä.

Ainesosat

Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Kuori ja leikkaa sipuli.
  • Huuhtele ja leikkaa paprika sekä chili paloiksi.
  • Paista sipuli, paprika ja chili pehmeiksi paistinpannulla öljyssä.
  • Leikkaa sillä aikaa trio-tomaatit pieniksi paloiksi.
  • Lisää paistinpannulle yhdessä pakasetun maissin kanssa.
  • Huuhtele mustat pavuja ja sekoita ne paistinpannuun yhdessä tacomausteen kanssa.
  • Anna kiehua muutaman minuutin.
  • Mausta tarvittaessa suolalla.
  • Laita täyte kulhoon ja tiskaa paistinpannu.
  • Lämmitä paistinpannu öljyllä ja aseta yksi tortillaleipä pannulle.
  • Aseta kaksi viipaletta juustoa tortillaleivälle ja levitä ohut kerros täytettä leivälle.
  • Aseta vielä kaksi viipaletta juustoa täytteen päälle ja lopuksi laitat päälle yhden tortillaleivän.
  • Juusto pitää täytteen ja leivän kasassa.
  • Paista 2-3 minuuttia ennen kuin varovaisesti käännät quesadillan.
  • Paista 2-3 minuuttia vielä toisella puolella.
  • Toista niin kauan kun täytettä riittää.
  • Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.
Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Paistettu, Sekoitettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Illallinen, Resepti