Vihreä Tofucurry

Mukavasti kasviksia ja superpaljon makua!

Ainesosat

  • 180 g Tofua kuutioina
  • 1 prk Maissia (pieni purkki)
  • 0,5 Kesäkurpitsa
  • 1 Vihreä paprika
  • 150 g Vihreitä papuja, pakaste
  • 100 g Pinaattia (pakaste)
  • 3-4 dl Kaurakermaa tai kookosmaitoa
  • 1 tl Kuivattua korianteria
  • 1 rkl Kalakastiketta
  • 1 tl Tummaa ruokosokeria
  • 1 rkl Raastettua inkivääriä
  • 2 dl Kasvislientä
  • 1 kpl Limen kuori ja mehu
  • Maun mukaan Juustokuminaa, suolaa, pippuria ja chiliä
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Paista kuutioitua tofua hetki pannulla, jotta se saa pintaansa hieman väriä.
  • Lisää pannulle pilkotut kesäkurpitsat ja paprikat.
  • Sekoita joukkoon myös vihreät pavut, pinaatti ja maissit
  • Paista, kunnes kesäkurpitsa ja paprika ovat hieman pehmenneet.
  • Mausta korianterilla, kalakastikkeella, sokerilla, inkiväärillä ja limellä.
  • Kaada joukkoon kasvisliemi ja kaurakerma.
  • Anna curryn pulpattaa noin 15 minuuttia.
  • Maista kastiketta ja lisää mausteita makusi mukaan.
  • Tarjoa riisin kanssa.
Todellista lohturuokaa helposti kotona.
Kokkisi oli:
Emppi SalonenEmppi Salonen
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Lounas, Resepti