Voitaikinanyyttejä

Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Ihanan rapeita nyyttejä Dunne-tomaateilla, fetajuustolla ja tuoreella basilikalla.

Ainesosat

  • 5 kpl Voitaikinalevyä
  • 200 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 100 g Fetajuustoa
  • 1 dl Tuoretta basilikaa
  • 100 g Tuorejuusto, makuna auringonkuivatut tomaatit
  • 0.5 tl Suolaa
  • 0.5 mm Mustapippuria
  • 1 kpl Kananmuna siveltämiseen
Annoslaskuri: 10 kpl

Resepti

  • Sulata voitaikinalevyt ja lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Huuhtele ja paloittele tomaatit pieniksi ja laita kulhoon.
  • Hienonna fetajuusto ja basilika ja sekoita kulhoon tuorejuustolla, suolalla ja pippurilla
  • Kauli taikinalevyjä hiukan ja leikkaa keskeltä.
  • Laita leivinpaperi pellille ja aseta levyt pellille.
  • Jaa tomaattitäyte levyille, n 1 rkl per levy.
  • Taita taikina täytteen päälle niin että taikina muodostaa puolikuun.
  • Kiinnitä reunat painamalla niitä haarukalla.
  • Vatkaa kananmuna ja sudi nyytit
  • Pistele taikinaan muutama reikä haarukalla ja paista uunin keskitasolla 20 minuuttia.
Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén