Bataattihummus

Bataattihummus

Hummus sopii täydellisesti vaikka dippinä!

Ainesosat

  • 1 kpl Bataattia á 300g
  • 200 g Kikherneitä
  • 2 rkl Tahinia
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Suolaa
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Kuorij a leikkaa bataatti sormenpäänkokoisiksi paloiksi.
  • Kuumenna kattila.
  • Lisää kattilaan oliiviöljy ja bataatit.
  • Kuullota minuutti.
  • Lisää kattilaan loput ainekset paitsi tahini.
  • Peitä vedellä.
  • Keitä, kunnes bataatit kypsiä.
  • Valuta ja ota keitinneste talteen.
  • Soseuta massa tahinin kanssa.
  • Lisää tarvittaessa keitinnestettä.
  • Tarkista maku.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Valmistustapa: Keitetty, Miksaamalla
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Lisukkeet, Resepti