Harissatahna

Harissatahna

Purkita ja tarjoile esimerkiksi paahdettujen pitaleipien kanssa.

Ainesosat

Resepti

  • Lämmitä uuni 170 asteeseen.
  • Laita tomaatit, paprikat, chilit ja valkosipulin kynnet leivinpaperoidulle uunipellille.
  • Paista kypsiksi uunissa, noin 25-35 minuuttia.
  • Murskaa kasvikset veitsellä pienemmiksi.
  • Aja blenderissä tasaiseksi tahnaksi veden ja oliiviöljyn kanssa.
  • Purkita ja tarjoile esimerkiksi paahdettujen pitaleipien kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Lisukkeet
Valmistustapa: Miksaamalla, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Lisukkeet, Resepti