Paholaisen hillo

Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu! Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa. Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.

Ainesosat

Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
  • Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
  • Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
  • Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
  • Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
  • Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
  • Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää – se paras paholaisen hillo!
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi