Testaa ja rakastu! Tämä on se paholaisen hillo resepti josta kaikki puhuu!
Paholaisen hillo sopii mainiosti lisukkeeksi monen ruoan kanssa.
Suosittelemme tekemään paholaisen hillosta tuplasatsin.
Ainesosat
- 800 g Kotimaisia kypsiä tomaatteja
- 4 kpl Isoa kotimaista paprikaa
- 2-4 kpl Kotimaista punaista chiliä
- 8 kpl Valkosipulinkynttä
- 1 tl Suolaa
- 1 tl Murskattua mustapippuria
- 1/2 dl Etikkaa
- 2 1/2 dl Hillosokeria
Annoslaskuri: 2
Resepti
- Huuhtele vihannekset, pilko tomaatit sekä paprika pieniksi kuutioiksi, poista kanta. Leikkaa chili pieniksi pieniksi paloiksi.
- Purista valkosipulikynnet puristimen läpi ja lisää ne tomaatti-paprika sekoitukseen.
- Lisää kaikki einekset kattilaan paitsi sokeri. Anna kiehua n.45-55 minuuttia, sekoita.
- Maista, lisää chiliä jos haluat tulisemman paholaisen hillon. Huomioi että tulisuus vähenee kun paholaisen hillo jäähtyy, joten älä säästä tulisuuden kanssa.
- Käytä tässä vaiheessa tehosekoitinta jos haluat tasaisemman paholaisen hillon.
- Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä 10 minuuttia silloin tällöin sekoittaen.
- Kaada puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin, sulje ja säilytä viileässä.
Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää – se paras paholaisen hillo!