Paprikadippi

Dippikastike sopii niin grillattujen kuin paahdettujenkin kasvisten kanssa.

Ainesosat

  • 3 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 2 kpl Punasipulia, kuorittuna
  • 2 kpl Valkosipulin kynttä, kuorittua
  • 1 dl Oliiviöljyä
  • 3 dl Vettä
  • 2 rkl Punaviinietikkaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Sokeria
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Pilko paprikat, punasipulit ja valkosipulin kynnet.
  • Laita kattila hellalle lämpiämään.
  • Lisää oliiviöljy kattilaan.
  • Lisää kasvikset ja freesaa 1-2 minuuttia.
  • Lisää vesi ja punaviinietikka.
  • Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi
  • Anna nesteen haihtua melkein kokonaan pois.
  • Laita massa tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
  • Tarjoile lohkoperunojen kanssa.
Sopii loistavasti esim lohkoperunoiden kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi