Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti kirsikkatomaateilla & fetajuustolla

Kategoriat

Vaikeusaste

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti kirsikkatomaateilla & fetajuustolla, joka sopii täydellisesti lounaaksi tai lämpimän aterian lisukkeeksi.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas salaatti jossa myös lämpimiä aineksia.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Bataattia
1tl Oliiviöljyä
1tl Timjamia
0,5tl Suolaa
1dl Kvinoa
2dl Vettä
1kpl Keltainen sipuli
2kpl Valkosipulinkynsiä
1kpl Kesäkurpitsa (á 200g)
1dl Auringonkuivattuja tomaatteja öljyssä
1tl Suolaa
1mm Mustapippuria
70g Rukolaa
200g Fetajuustoa
  1. Lämmitä ilmakiertouuni 175 asteeseen.
  2. Kuori ja kuutioi bataatti ja paahda uunissa n. 30 minuuttia.
  3. Huuhtele kvinoa lämpimässä vedessä.
  4. Laita kattilaan jossa kiehuvaa vettä ja keitä kannen alla n 10 minuuttia.
  5. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  6. Ruskista öljyssä paistinpannulla.
  7. Huuhtele kesäkurpitsa ja paloittele.
  8. Lisää paistinpannuun ja paista kunnes hiukan pehmeä.
  9. Kaada valmiiksi keitetty kvinoa paistinpannuun yhdessä auringonkuivattujen tomaattien kanssa.
  10. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Huuhtele rukola ja kirsikkatomaatit ja laita ison kulhoon.
  12. Ota bataatti uunista ja laita kulhoon kvinoa- ja kesäkurpitsasekoitukseen.
  13. Sekoita salaatti.
  14. Murusta fetajuusto ja ripottele salaatin päälle
  15. Viimeistele chilihiutaleilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti kirsikkatomaateilla & fetajuustolla, joka sopii täydellisesti lounaaksi tai lämpimän aterian lisukkeeksi.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikas salaatti jossa myös lämpimiä aineksia.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

400g Bataattia
1tl Oliiviöljyä
1tl Timjamia
0,5tl Suolaa
1dl Kvinoa
2dl Vettä
1kpl Keltainen sipuli
2kpl Valkosipulinkynsiä
1kpl Kesäkurpitsa (á 200g)
1dl Auringonkuivattuja tomaatteja öljyssä
1tl Suolaa
1mm Mustapippuria
70g Rukolaa
200g Fetajuustoa
  1. Lämmitä ilmakiertouuni 175 asteeseen.
  2. Kuori ja kuutioi bataatti ja paahda uunissa n. 30 minuuttia.
  3. Huuhtele kvinoa lämpimässä vedessä.
  4. Laita kattilaan jossa kiehuvaa vettä ja keitä kannen alla n 10 minuuttia.
  5. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  6. Ruskista öljyssä paistinpannulla.
  7. Huuhtele kesäkurpitsa ja paloittele.
  8. Lisää paistinpannuun ja paista kunnes hiukan pehmeä.
  9. Kaada valmiiksi keitetty kvinoa paistinpannuun yhdessä auringonkuivattujen tomaattien kanssa.
  10. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Huuhtele rukola ja kirsikkatomaatit ja laita ison kulhoon.
  12. Ota bataatti uunista ja laita kulhoon kvinoa- ja kesäkurpitsasekoitukseen.
  13. Sekoita salaatti.
  14. Murusta fetajuusto ja ripottele salaatin päälle
  15. Viimeistele chilihiutaleilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti kirsikkatomaateilla & fetajuustolla
Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti
Lämmin bataatti- ja kvinoasalaatti kirsikkatomaateilla & fetajuustolla, joka sopii täydellisesti lounaaksi tai lämpimän aterian lisukkeeksi.
Votes: 3
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

400g Bataattia
1tl Oliiviöljyä
1tl Timjamia
0,5tl Suolaa
1dl Kvinoa
2dl Vettä
1kpl Keltainen sipuli
2kpl Valkosipulinkynsiä
1kpl Kesäkurpitsa (á 200g)
1dl Auringonkuivattuja tomaatteja öljyssä
1tl Suolaa
1mm Mustapippuria
70g Rukolaa
200g Fetajuustoa

Ohjeet

  1. Lämmitä ilmakiertouuni 175 asteeseen.
  2. Kuori ja kuutioi bataatti ja paahda uunissa n. 30 minuuttia.
  3. Huuhtele kvinoa lämpimässä vedessä.
  4. Laita kattilaan jossa kiehuvaa vettä ja keitä kannen alla n 10 minuuttia.
  5. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  6. Ruskista öljyssä paistinpannulla.
  7. Huuhtele kesäkurpitsa ja paloittele.
  8. Lisää paistinpannuun ja paista kunnes hiukan pehmeä.
  9. Kaada valmiiksi keitetty kvinoa paistinpannuun yhdessä auringonkuivattujen tomaattien kanssa.
  10. Sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.
  11. Huuhtele rukola ja kirsikkatomaatit ja laita ison kulhoon.
  12. Ota bataatti uunista ja laita kulhoon kvinoa- ja kesäkurpitsasekoitukseen.
  13. Sekoita salaatti.
  14. Murusta fetajuusto ja ripottele salaatin päälle
  15. Viimeistele chilihiutaleilla.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider