Kukkakaalipiirakka

Kategoriat

Vaikeusaste

Kukkakaalipiiras

Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piiraita kukkakaalilla ja cheddarjuustolla

 

Annoslaskuri

portioner
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri
Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kukkakaalipiiras

Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piiraita kukkakaalilla ja cheddarjuustolla

 

Annoslaskuri

portioner
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri
Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kukkakaalipiirakka
Kukkakaalipiiras
Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Resepti

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri

Ohjeet

Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!