Kukkakaalipiirakka

Kukkakaalipiiras

Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piiraita kukkakaalilla ja cheddarjuustolla

 

Annoslaskuri

portioner
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri
Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kukkakaalipiiras

Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piiraita kukkakaalilla ja cheddarjuustolla

 

Annoslaskuri

portioner
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri
Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kukkakaalipiirakka
Kukkakaalipiiras
Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Resepti

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri

Ohjeet

Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!