Kukkakaalipiirakka

Kukkakaalipiiras

Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piiraita kukkakaalilla ja cheddarjuustolla

 

Annoslaskuri

portioner
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri
Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kukkakaalipiiras

Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Piiraita kukkakaalilla ja cheddarjuustolla

 

Annoslaskuri

portioner
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri
Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kukkakaalipiirakka
Kukkakaalipiiras
Piirakka toimii niin arjessa kuin juhlassa, lounaaksi ja yhtä hyvin välipalaksi!
Votes: 2
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
portioner

Resepti

Piiraspohjan perusresepti
125g Kylmää voita
3dl Karkeaa vehnäjauhoja
3rkl Kylmää vettä
Täyte
600g Kukkakaalia
1kpl Keltasipuli
1kpl Solo valkosipuli
5g Persiljaa
100g Juustoraastetta
200g Smetana
1kpl Kananmuna
150g Västerbottenost
Suolaa
Mustapippuri

Ohjeet

Piirakkapohja
  1. Leikkaa voi kuutioiksi ja aseta kulhoon vehnäjauhojen kanssa.
  2. Työstä sormin murenevaksi taikinaksi.
  3. Sekoita joukkoon vesi niin että taikinasta tulee notkea.
  4. Paina taikina 24cm:een voideltuun irtopohjavuokaan tai tavalliseen piirasvuokaan.
  5. Aseta piirakka pakasteeseen 30 minuuttia.
  6. Esipaista piirakankuori 225 asteessa noin 10 minuuttia.
Täyte
  1. Leikkaa kukkakaali kimppuihin ja sen jälkeen pienempiin viipaleisiin.
  2. Sekoita kukkakaali hienonnetun sipulin, puristetun valkosipulin ja hakatun persiljan kanssa.
  3. Lisää smetana, kananmuna ja juustoraaste, suolaa ja pippuria oman maun mukaan.
  4. Lisää täyte piirakkapohjan päälle, lopuksi raasta päälle västerbotten juustoa.
  5. Paista 150 asteisessa kiertoilmauunissa noin 35-40 minuuttia.
  6. Tarjoile esim salaattiversojen tai tuoreiden yrttien ja hapotetun punasipulin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.