Täytetty munakoiso

Risonilla täytetty munakoiso

Risoni on pastalaji, joka kuulemma on syntynyt riisin puutteesta italialaisella illallispöydällä ennen vanhaa! Risonia voi monessa tilanteessa käyttää riisinä, mutta myös samalla tavalla kuin muita pastalajikkeita, joten käyttömahdollisuuksia on paljon tällä pienellä ryynillä!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vihersalaatin ja esimerkiksi tsatsikin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Munakoisoja
1tl Suolaa
0,5dl Oliiviöljyä
Täyte
1kpl Porkkana
2kpl Kotimaisia Närpiön tomaattia
10g Lehtipersiljaa
1,5dl Risoni ryynejä
2rkl Kaprista
1rkl Oliiviöljyä
2tl Vehnäjauhoja
2dl Vettä
2tl Kasvisfondia
80g smetanaa
Munakoison sisus
50g Juustoraastetta
  1. Pese munakoisot ja puolita pituussuunnassa.
  2. Leikkaa syvät urat leikatun puolen hedelmään. Ripottele suolaa ja valuta oliiviöljyä päälle.
  3. Anna munakoison ”hikoilla” 15-20 minuuttia ennen kuin se paistetaan uunissa 200 asteessa 12 minuuttia.
Täyte
  1. Kuori porkkana ja huuhtele tomaatit.
  2. Leikkaa porkkana ja tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna persilja.
  3. Kuullota vihannekset, kapris sekä risoni ryynit oliiviöljyssä. Lopussa lisää vehnäjauho.
  4. Lisää vesi ja kasvisfondi, anna kiehua, kunnes risoni on paksuuntunut, lisää smetana ja anna kiehua, kunnes koostumus on kiinteä.
  5. Kaiverra jäähtyneistä munakoisoista hedelmäliha ja sekoita risoni-seoksen kanssa.
  6. Täytä kaiverretut munakoisot seoksella, ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 200 asteisessa uunissa n 15 minuuttia.
  7. Tarjoile vihersalaatin ja esim tsatsikin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Risonilla täytetty munakoiso

Risoni on pastalaji, joka kuulemma on syntynyt riisin puutteesta italialaisella illallispöydällä ennen vanhaa! Risonia voi monessa tilanteessa käyttää riisinä, mutta myös samalla tavalla kuin muita pastalajikkeita, joten käyttömahdollisuuksia on paljon tällä pienellä ryynillä!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile vihersalaatin ja esimerkiksi tsatsikin kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2kpl Munakoisoja
1tl Suolaa
0,5dl Oliiviöljyä
Täyte
1kpl Porkkana
2kpl Kotimaisia Närpiön tomaattia
10g Lehtipersiljaa
1,5dl Risoni ryynejä
2rkl Kaprista
1rkl Oliiviöljyä
2tl Vehnäjauhoja
2dl Vettä
2tl Kasvisfondia
80g smetanaa
Munakoison sisus
50g Juustoraastetta
  1. Pese munakoisot ja puolita pituussuunnassa.
  2. Leikkaa syvät urat leikatun puolen hedelmään. Ripottele suolaa ja valuta oliiviöljyä päälle.
  3. Anna munakoison ”hikoilla” 15-20 minuuttia ennen kuin se paistetaan uunissa 200 asteessa 12 minuuttia.
Täyte
  1. Kuori porkkana ja huuhtele tomaatit.
  2. Leikkaa porkkana ja tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna persilja.
  3. Kuullota vihannekset, kapris sekä risoni ryynit oliiviöljyssä. Lopussa lisää vehnäjauho.
  4. Lisää vesi ja kasvisfondi, anna kiehua, kunnes risoni on paksuuntunut, lisää smetana ja anna kiehua, kunnes koostumus on kiinteä.
  5. Kaiverra jäähtyneistä munakoisoista hedelmäliha ja sekoita risoni-seoksen kanssa.
  6. Täytä kaiverretut munakoisot seoksella, ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 200 asteisessa uunissa n 15 minuuttia.
  7. Tarjoile vihersalaatin ja esim tsatsikin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Täytetty munakoiso
Risonilla täytetty munakoiso
Risoni on pastalaji, joka kuulemma on syntynyt riisin puutteesta italialaisella illallispöydällä ennen vanhaa! Risonia voi monessa tilanteessa käyttää riisinä, mutta myös samalla tavalla kuin muita pastalajikkeita, joten käyttömahdollisuuksia on paljon tällä pienellä ryynillä!
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2kpl Munakoisoja
1tl Suolaa
0,5dl Oliiviöljyä
Täyte
1kpl Porkkana
2kpl Kotimaisia Närpiön tomaattia
10g Lehtipersiljaa
1,5dl Risoni ryynejä
2rkl Kaprista
1rkl Oliiviöljyä
2tl Vehnäjauhoja
2dl Vettä
2tl Kasvisfondia
80g smetanaa
Munakoison sisus
50g Juustoraastetta

Ohjeet

  1. Pese munakoisot ja puolita pituussuunnassa.
  2. Leikkaa syvät urat leikatun puolen hedelmään. Ripottele suolaa ja valuta oliiviöljyä päälle.
  3. Anna munakoison ”hikoilla” 15-20 minuuttia ennen kuin se paistetaan uunissa 200 asteessa 12 minuuttia.
Täyte
  1. Kuori porkkana ja huuhtele tomaatit.
  2. Leikkaa porkkana ja tomaatit pieniksi kuutioiksi, hienonna persilja.
  3. Kuullota vihannekset, kapris sekä risoni ryynit oliiviöljyssä. Lopussa lisää vehnäjauho.
  4. Lisää vesi ja kasvisfondi, anna kiehua, kunnes risoni on paksuuntunut, lisää smetana ja anna kiehua, kunnes koostumus on kiinteä.
  5. Kaiverra jäähtyneistä munakoisoista hedelmäliha ja sekoita risoni-seoksen kanssa.
  6. Täytä kaiverretut munakoisot seoksella, ripottele päälle juustoraastetta. Gratinoi 200 asteisessa uunissa n 15 minuuttia.
  7. Tarjoile vihersalaatin ja esim tsatsikin kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!