Tomaatti- & Vuohenjuustopiirakka

Kategoriat

Vaikeusaste

Tomaatti- ja vuohenjuustopiirakka

Hyvä piirakka tomaatilla, vuohenjuustolla ja basilikalla alkukesän lounaaksi!
Votes: 7
Rating: 3.43
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä piirakka sopii niin lounaaksi kuin juhlaan!

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Pohja:
6,5-7dl Vapaavalintaisia jauhoja
1dl Vettä
0,5dl Oliiviöljyä
0,5tl Suolaa
Täyte:
Munamaito:
3kpl Kananmunaa
2dl Vapaavalintaista kermaa
1dl Hienonnettua tuoretta basilikaa
1,5tl Suolaa
0,75tk Mustapippuria
Pohja
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Sekoita jauhot, vesi, oliiviöljy ja suola kulhoon.
  3. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja painele siihen taikina.
Täyte:
  1. Leikkaa tomaatit, Snäxi-tomaatit ja vuohenjuusto paloiksi.
  2. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.
  3. Levitä tomaatit ja punasipuli vuoalle ja lopuksi vuohenjuusto.
Munamaito:
  1. Hienonna basilika.
  2. Sekoita kananmunat, kerma, bailika, suola ja pippuri haarikalla kulhossa.
  3. Kaada munamaito piirakan päälle.
  4. Paista uunin keskitasolla 45 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
  6. Vinkki! Jotta saat pohjasta gluteenittoman voit käyttää 3dl kikhernejauhoja ja 3.5dl mantelijauhoja.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Tomaatti- ja vuohenjuustopiirakka

Hyvä piirakka tomaatilla, vuohenjuustolla ja basilikalla alkukesän lounaaksi!
Votes: 7
Rating: 3.43
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tämä piirakka sopii niin lounaaksi kuin juhlaan!

 

Annoslaskuri

palaa
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Pohja:
6,5-7dl Vapaavalintaisia jauhoja
1dl Vettä
0,5dl Oliiviöljyä
0,5tl Suolaa
Täyte:
Munamaito:
3kpl Kananmunaa
2dl Vapaavalintaista kermaa
1dl Hienonnettua tuoretta basilikaa
1,5tl Suolaa
0,75tk Mustapippuria
Pohja
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Sekoita jauhot, vesi, oliiviöljy ja suola kulhoon.
  3. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja painele siihen taikina.
Täyte:
  1. Leikkaa tomaatit, Snäxi-tomaatit ja vuohenjuusto paloiksi.
  2. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.
  3. Levitä tomaatit ja punasipuli vuoalle ja lopuksi vuohenjuusto.
Munamaito:
  1. Hienonna basilika.
  2. Sekoita kananmunat, kerma, bailika, suola ja pippuri haarikalla kulhossa.
  3. Kaada munamaito piirakan päälle.
  4. Paista uunin keskitasolla 45 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
  6. Vinkki! Jotta saat pohjasta gluteenittoman voit käyttää 3dl kikhernejauhoja ja 3.5dl mantelijauhoja.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Tomaatti- & Vuohenjuustopiirakka
Tomaatti- ja vuohenjuustopiirakka
Hyvä piirakka tomaatilla, vuohenjuustolla ja basilikalla alkukesän lounaaksi!
Votes: 7
Rating: 3.43
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
palaa

Resepti

Pohja:
6,5-7dl Vapaavalintaisia jauhoja
1dl Vettä
0,5dl Oliiviöljyä
0,5tl Suolaa
Täyte:
Munamaito:
3kpl Kananmunaa
2dl Vapaavalintaista kermaa
1dl Hienonnettua tuoretta basilikaa
1,5tl Suolaa
0,75tk Mustapippuria

Ohjeet

Pohja
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  2. Sekoita jauhot, vesi, oliiviöljy ja suola kulhoon.
  3. Voitele vuoka oliiviöljyllä ja painele siihen taikina.
Täyte:
  1. Leikkaa tomaatit, Snäxi-tomaatit ja vuohenjuusto paloiksi.
  2. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.
  3. Levitä tomaatit ja punasipuli vuoalle ja lopuksi vuohenjuusto.
Munamaito:
  1. Hienonna basilika.
  2. Sekoita kananmunat, kerma, bailika, suola ja pippuri haarikalla kulhossa.
  3. Kaada munamaito piirakan päälle.
  4. Paista uunin keskitasolla 45 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
  6. Vinkki! Jotta saat pohjasta gluteenittoman voit käyttää 3dl kikhernejauhoja ja 3.5dl mantelijauhoja.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider