Tomaattinen tortillapizza

Paras pizzakastike syntyy tuoreista tomaateista. Tomaattinen pizza valmistuu helposti ja nopeasti käyttämällä pizzapohjina tortillalettuja. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen. Pizzan syöjän pro-vinkki: leikkaa pizza slaisseiksi saksilla!

Ainesosat

  • 3-4 kpl kypsää tomaattia
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 3 rkl tomaattisosetta
  • 1 tl Sokeria
  • 1 tl Suolaa
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1/4 tl Mustapippuria
  • 4 tortillalettua
  • 1 pallo Mozzarellaa
  • 1/2 rasia Kirsikkatomaatteja
  • Basilikanlehtiä
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Leikkaa tomaatit muutamaan osaan.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Laita tehosekoittimeen tomaatit, valkosipulit, oliiviöljy, tomaattisose, sokeri, suola, oregano ja mustapippuri.
  • Aja kastikkeeksi (voit jättää kastikkeen hieman rouheaksi tai sitten ajaa ihan sileäksi - oman maun mukaan!).
  • Levitä tomaattikastiketta tortillaletuille.
  • Revi päälle mozzarella.
  • Leikkaa kirsikkatomaatit paloiksi ja lisää pizzoille.
  • Paista tortillapizzoja 225 asteessa n. 5-8 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pizzassa on kaunis paistunut väri.
  • Viimeistele pizzat tuoreella basilikalla ja tarjoile heti!
Tomaattipizzan salaisuus on ihanassa tuoretomaattikastikkeessa. Nopea ja helppo pizza syntyy tortillaletuista!
Kokkisi oli:
Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri