Kakussa vegetaarinen ihana täyte, joka myös toimii voileivällä, uuniperunan tai kuten tässä, voileipäkakussa!
Ainesosat
Täyte
- 80 g Kalamata-oliiveja
- 80 g Auringonkuivattuja tomaatteja
- 3 kpl Kotimaisia tomaatteja
- n 5 g Persiljaa
- 200 g Sulatejuustoa
- 200 g Crème Fraiche
- 1 tl Paprikajauhetta
- 1 mm Suolaa
Voileipäkakku
- 12 viipaletta Leipää
- 1/2 dl Maitoa
- 150 g majoneesia
Annoslaskuri: 4 henkilöä
Resepti
Täyte
- Leikkaa oliivit ja auringonkuivatut tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
- Pese tomaatit ja leikkaa kuutioiksi.
- Hienonna persilja ja sekoita sitten kaikki ainekset kulhoon.
- Mausta täyte suolalla ja paprikajauheella.
Voileipäkakku
- Leikkaa leivän reunat pois, aseta leikkuulaudalle ja sivele maidolla.
- Jaa täyte 3:een kerrokseen 4 leipäkerroksen väliin, kostuta jokainen kerros erikseen.
- Peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja anna seistä kylmässä muutaman tunnin.
- Levitä päälle majoneesia niin että kaikki leivät ovat peitettynä kaikilla puolilla.
- Koristele valinnaisilla vihanneksilla esim Närpiön Vihanneksen kurkulla, Dunne tomaateilla ja tuoreilla salaattiversoilla.
Voileipäkakku kalamata-oliiveilla ja tomaatilla