Voileipäkakku vegeseoksella

Voileipäkakku

Kakussa vegetaarinen ihana täyte, joka myös toimii voileivällä, uuniperunan tai kuten tässä, voileipäkakussa!

Ainesosat

Täyte

  • 80 g Kalamata-oliiveja
  • 80 g Auringonkuivattuja tomaatteja
  • 3 kpl Kotimaisia tomaatteja
  • n 5 g Persiljaa
  • 200 g Sulatejuustoa
  • 200 g Crème Fraiche
  • 1 tl Paprikajauhetta
  • 1 mm Suolaa

Voileipäkakku

  • 12 viipaletta Leipää
  • 1/2 dl Maitoa
  • 150 g majoneesia
Annoslaskuri: 4 henkilöä

Resepti

Täyte

  • Leikkaa oliivit ja auringonkuivatut tomaatit ohuiksi viipaleiksi.
  • Pese tomaatit ja leikkaa kuutioiksi.
  • Hienonna persilja ja sekoita sitten kaikki ainekset kulhoon.
  • Mausta täyte suolalla ja paprikajauheella.

Voileipäkakku

  • Leikkaa leivän reunat pois, aseta leikkuulaudalle ja sivele maidolla.
  • Jaa täyte 3:een kerrokseen 4 leipäkerroksen väliin, kostuta jokainen kerros erikseen.
  • Peitä voileipäkakku tuorekelmulla ja anna seistä kylmässä muutaman tunnin.
  • Levitä päälle majoneesia niin että kaikki leivät ovat peitettynä kaikilla puolilla.
  • Koristele valinnaisilla vihanneksilla esim Närpiön Vihanneksen kurkulla, Dunne tomaateilla ja tuoreilla salaattiversoilla.
Voileipäkakku kalamata-oliiveilla ja tomaatilla
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kausi: Juhla, Kesä, Vappu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Juhlaruoka, Resepti