Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset fetajuustokreemillä

Kotitekoiset ranskalaiset maukkaalla fetajuustokreemillä.

Ainesosat

Bataatti ranskalaiset

  • 500 g Bataattia
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 tl Suolaa
  • 2 tl Timjamia
  • 1 tl Valkosipulijauhetta

Fetajuustokreemi

  • 150 g Fetajuustoa
  • 200 ml Kaurafraiche / Creme fraiche
  • 0,5 tl Suolaa
  • 0,25 tl Mustapippuria
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

Bataatti ranskalaiset

  • Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  • Huuhtele bataatti huolellisesti, vaihtoehtoisesti kuori jos suosit sitä.
  • Leikkaa noin 0,5cm paksuisiksi pitkänomaisiksi paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
  • Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulijauheella.
  • Sekoita ja katso ettei bataattipalat ole päällekäin.
  • Paahda uunissa 20 minuuttia.

Fetajuustokreemi

  • Tee sillä aikaa fetajuustokreemi.
  • Murusta fetajuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella.
  • Lisää kaurafraiche / creme fraiche sekä suola ja pippuri ja sekoita sileäksi kreemiksi.
  • Kaada pienempään tarjoilukulhoon.
  • Tarjoa bataattiranskalaiset ja fetajuustokreemi snäckseinä tai lisukkeena lämpimän aterian kanssa.
Bataatti ranskalaiset fetajuustokreemillä
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Course: Lisukkeet
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Miksaamalla, Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Lisukkeet, Resepti