Erilainen tomaatti-mozzarellasalaatti

Hans Välimäen erilainen tomaatti-mozzarellasalaatti joka tarjoillaan joko lämpimänä tai kylmänä.

Ainesosat

  • 200 g Erivärisiä #SNÄXI helmitomaatteja
  • 200 g Närpiön kirsikkatomaatteja
  • 3 kpl Salottisipulia kuorittuina ja hienoksi leikattuina
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1 rkl Valkoviinietikkaa
  • 1/2 rkl Sokeria
  • 1/2 tl Suolaa
  • Mustapippuria myllystä
  • 1 dl Oliiviöljyä
  • 2 kuulaa Hyvää mozzarellaa
  • 1 nippu Basilikaa
  • 1 nippu Rukolaa
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Yhdistä sipuli, valkosipuli, etikka, sokeri ja oliiviöljy kattilaan.
  • Kuumenna ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit ovat pehmentyneet.
  • Tarkista maku ja mausta suolalla ja pippurilla, lisää tomaatit, lämmitä uudelleen ja anna maustua hetki.
  • Tarjoile lämpimänä tai kylmänä mozzarellan kanssa ja viimeistele annos basilikalla ja rucolalla.
  • Hyvä leipä sopii tähän annokseen kyytipojaksi!!
Hans Välimäki vinkaa että mozzarella salaatti voidaan myös syödä lämpimänä.
Kokkisi oli:
Hans VälimäkiHans Välimäki
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Resepti, Salaatit