Kasvisreseptit

Hernehummus

Vihreistä herneistä tehty hummus sopii loistavasti lisukkeeksi eri salaateille tai dipiksi vihanneksille.
(0)
(843)
Tulosta
380gKikherneitä
150gSulatettuja vihreitä herneitä
2kplValkosipulinkynttä
2rklOliiviöljyä
1,5dlVettä
2rklSitruunamehua
1,5tlSuolaa
1mmMustapippuria
Närpiön Vihanneksen kurkku
  1. Huuhtele kikherneet.
  2. Sekoita herneet, kikherneet, valkosipulikynnet, oliiviöljy ja vesi tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  3. Lisää sitruunamehu, suola ja pippuri ja sekoita lisää.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Leikkaa kurkusta sauvoja jolla voit dipata hummusta.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.