Oliivitapenade

Oliivitapenade

Maistuva tahna oliiveilla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla sopii hyvin esimerkiksi lisukkeeksi sekä vihanneksille tai suolakekseille.

Ainesosat

  • 3 dl Siemenettömiä kalimata oliiveja (n 170 g nesteetön paino)
  • 3 dl Siemenettömiä vihreitä oliiveja (ca 170 g nesteetön paino)
  • 1 dl Aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 2 rkl Sitruunamehua
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 kpl Närpiön Vihanneksen Kurkkua
  • 3 kpl Porkkanoita
Annoslaskuri: 2 dl

Resepti

  • Sekoita oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, sitruunamehu, oliiviöljy ja valkosipuli tehosekottimessa tai sauvasekoittimella.
  • Laita kulhoon.
  • Huuhtele kurkku ja kuori porkkanat ja leikkaa sauvoiksi.
  • Tarjoile oliivisekoitus vihanneksien kera snackseinä tai lisukkeena naposteluruokiin.
Sopii hyvin esimerkiksi lisukkeeksi sekä vihanneksille tai suolakekseille.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Valmistustapa: Miksaamalla
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Lisukkeet, Resepti