Täydellinen lisuke eri lämpimille aterioille.
Ainesosat
- 230 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
- 200 g Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
- 6 kpl Valkosipulinkynttä
- 2 rkl Vapaavalintaista öljyä
- 1,5 tl Sormisuolaa
- 1 mm Mustapippuria
- Tuoretta persiljaa koristeluun
Annoslaskuri: 4 annosta
Resepti
- Lämmitä uuni 175 asteiseksi.
- Huuhtele tomaatit ja kuori valkosipulinkynnet.
- Laita tomaatit uunivuualle, kaada päälle öljyä ja lisää mausteet.
- Sekoita.
- Paahda 20 minuuttia.
- Laita päälle tuoretta persiljaa ja tai jotain toista tuoretta yrttiä jota suosit.
Lisuke lämpimille aterioille.