Kasvisreseptit

Pikkelöity punasipuli chilillä

Pikkelöity punasipuli chilillä sopii miltei kaiken kanssa!
(0)
(2249)
Tulosta
2,5dlVettä
1dlEtikkaa
0,5dlSokeria
0,5tlSuolaa
6kplPientä punasipulia
1kplNärpiön Vihanneksen punainen chiliä
  1. Keitä vesi, etikka, suola ja sokeri.
  2. Anna jäähtyä.
  3. Leikkaa sillä aikaa punasipuli ja chili paloiksi ja laita lasipurkkiin.
  4. Kaada neste päälle ja aseta jääkaappiin.
  5. Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.