Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit

Vaikka kaikki Närpiön Vihanneksen tomaatit toimivat sellaisenaan syötynä, niin makuelämystä kannattaa syventää kokeilemalla kokata niistä erilaisia annoksia. Klassiset kesän maut syntyvät tomaateista ja uusia makumuistoja luodaan trendikkäillä mausteilla, kokeile piparjuurimarinoituja kirsikkatomaatteja!

Ainesosat

Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Halkaise kirsikkatomaatit, raasta piparjuuri ja hienonna timjami.
  • Sekoita keskenään oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, sokeri ja suola.
  • Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja sekoita hyvin.
  • Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.
Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit pelastavat arkena, kun ruuan kylkeen kaipaa jotain raikasta – ne säilyvät jääkaapissa hyvänä useamman päivän!
Kokkisi oli:
Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri
Valmistustapa: Säilöntä
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Resepti, Säilöntä