Kasvisreseptit

Piparjuurimarinoidut kirsikkatomaatit

Vaikka kaikki Närpiön Vihanneksen tomaatit toimivat sellaisenaan syötynä, niin makuelämystä kannattaa syventää kokeilemalla kokata niistä erilaisia annoksia. Klassiset kesän maut syntyvät tomaateista ja uusia makumuistoja luodaan trendikkäillä mausteilla, kokeile piparjuurimarinoituja kirsikkatomaatteja!
(0)
(380)
Tulosta
500gNärpiön Vihanneksen kirsikkatomaatteja
2rklPiparjuurta raastettuna
1rklTuoretta timjamia hienonnettuna
2rklOliiviöljyä
1rklOmenasiideriviinietikkaa
1tlSokeria
0,5tlSuolaa
  1. Halkaise kirsikkatomaatit, raasta piparjuuri ja hienonna timjami.
  2. Sekoita keskenään oliiviöljy, omenasiideriviinietikka, sokeri ja suola.
  3. Mittaa kaikki ainekset kannelliseen purkkiin ja sekoita hyvin.
  4. Siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään pariksi tunniksi.
SK
:Satokausi Kalenteri
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.