Bataattiranskalaiset

Bataattiranskalaiset fetajuustokreemillä

Kotitekoiset ranskalaiset maukkaalla fetajuustokreemillä.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bataatti ranskalaiset fetajuustokreemillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Bataatti ranskalaiset
500g Bataattia
2rkl Oliiviöljyä
1tl Suolaa
2tl Timjamia
1tl Valkosipulijauhetta
Fetajuustokreemi
150g Fetajuustoa
200ml Kaurafraiche / Creme fraiche
0,5tl Suolaa
0,25tl Mustapippuria
Bataatti ranskalaiset
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Huuhtele bataatti huolellisesti, vaihtoehtoisesti kuori jos suosit sitä.
  3. Leikkaa noin 0,5cm paksuisiksi pitkänomaisiksi paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
  4. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulijauheella.
  5. Sekoita ja katso ettei bataattipalat ole päällekäin.
  6. Paahda uunissa 20 minuuttia.
Fetajuustokreemi
  1. Tee sillä aikaa fetajuustokreemi.
  2. Murusta fetajuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella.
  3. Lisää kaurafraiche / creme fraiche sekä suola ja pippuri ja sekoita sileäksi kreemiksi.
  4. Kaada pienempään tarjoilukulhoon.
  5. Tarjoa bataattiranskalaiset ja fetajuustokreemi snäckseinä tai lisukkeena lämpimän aterian kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Bataattiranskalaiset fetajuustokreemillä

Kotitekoiset ranskalaiset maukkaalla fetajuustokreemillä.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Bataatti ranskalaiset fetajuustokreemillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Bataatti ranskalaiset
500g Bataattia
2rkl Oliiviöljyä
1tl Suolaa
2tl Timjamia
1tl Valkosipulijauhetta
Fetajuustokreemi
150g Fetajuustoa
200ml Kaurafraiche / Creme fraiche
0,5tl Suolaa
0,25tl Mustapippuria
Bataatti ranskalaiset
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Huuhtele bataatti huolellisesti, vaihtoehtoisesti kuori jos suosit sitä.
  3. Leikkaa noin 0,5cm paksuisiksi pitkänomaisiksi paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
  4. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulijauheella.
  5. Sekoita ja katso ettei bataattipalat ole päällekäin.
  6. Paahda uunissa 20 minuuttia.
Fetajuustokreemi
  1. Tee sillä aikaa fetajuustokreemi.
  2. Murusta fetajuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella.
  3. Lisää kaurafraiche / creme fraiche sekä suola ja pippuri ja sekoita sileäksi kreemiksi.
  4. Kaada pienempään tarjoilukulhoon.
  5. Tarjoa bataattiranskalaiset ja fetajuustokreemi snäckseinä tai lisukkeena lämpimän aterian kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

aaa
Bataattiranskalaiset
Bataattiranskalaiset fetajuustokreemillä
Kotitekoiset ranskalaiset maukkaalla fetajuustokreemillä.
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Bataatti ranskalaiset
500g Bataattia
2rkl Oliiviöljyä
1tl Suolaa
2tl Timjamia
1tl Valkosipulijauhetta
Fetajuustokreemi
150g Fetajuustoa
200ml Kaurafraiche / Creme fraiche
0,5tl Suolaa
0,25tl Mustapippuria

Ohjeet

Bataatti ranskalaiset
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 200 asteeseen.
  2. Huuhtele bataatti huolellisesti, vaihtoehtoisesti kuori jos suosit sitä.
  3. Leikkaa noin 0,5cm paksuisiksi pitkänomaisiksi paloiksi ja aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
  4. Kaada päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, timjamilla ja valkosipulijauheella.
  5. Sekoita ja katso ettei bataattipalat ole päällekäin.
  6. Paahda uunissa 20 minuuttia.
Fetajuustokreemi
  1. Tee sillä aikaa fetajuustokreemi.
  2. Murusta fetajuusto kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella.
  3. Lisää kaurafraiche / creme fraiche sekä suola ja pippuri ja sekoita sileäksi kreemiksi.
  4. Kaada pienempään tarjoilukulhoon.
  5. Tarjoa bataattiranskalaiset ja fetajuustokreemi snäckseinä tai lisukkeena lämpimän aterian kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.