Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset

Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä
Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Grillatut vihannekset

Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä
Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä

Ohjeet

Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka