Grillatut vihannekset

Kategoriat

Vaikeusaste

Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä
Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä
Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä

Ohjeet

Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Avokado och tomatröra
Avokado ja tomaattiseos

Avokadosekoitus, tai guacamole, ei koskaan ole väärin eihän?

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pähkinättömiä piparipalloja
Pähkinättömiä piparipalloja

Ei sisällä pähkinöitä, gluteenia, maitoa eikä valkoista sokeria.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paahdettu ruusukaali
Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla

Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsaveneet
Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Banaanileipä
Gluteeniton banaanileipä suklaalla

Syö välipalaksi tai iltapäiväkahvin kanssa.

Äänet: 2
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
vihreä tuoremehu
Vihreä tuoremehu

Juo päivän vihannekset raikkaana vihreänä tuoremehuna!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Lakritsitaatelit
Lakritsitaatelit paahdetuilla hasselpähkinöillä.

Taatelit + lakritsijauhe = totta!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Spagettipumpa
Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kikärtstortilla
Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Chiavanukas
Chia-vanukas mustikoilla ja kardemummalla

Täydellinen aamupala sille jolla on kiire!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Smoothiebowl
Smoothiebowl avokadolla, pinaatilla ja marjoilla

Proteiinia ja vitamiineja samassa kulhossa. Nauti aamu- tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paprikahummus
Paprikahummus

Paprikaa ei aina tarvitse syödä paloina, se sopii täydellisesti myös miksattuna lisukkeena.