Grillatut vihannekset

Kategoriat

Vaikeusaste

Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä
Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä
Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset
Sopii miltei mihin alkukesänbuffaan tahansa, välimerellinen tuulenpuuska virtaa ylitse, kun tämä maistuva salaatti asetetaan esille buffapöytään.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Vihannekset:
1kpl Keltainen paprika
2kpl Kotimaista suippopaprikaa
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1/2nippua Parsaa, n 250g
6kpl Kevätsipulia
1/2dl Oliiviöljyä
Sormisuolaa
Mustapippuria
Gremolata:
1/2ruukkua Timjamia
1/2ruukkua Basilikaa
1kpl Kevätsipuli, vihreä osa joka jäi vihanneksista
1kpl Sitruuna, kuori siitä
1dl Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria
Tarjoiluun:
200g Mozzarellaa vedessä

Ohjeet

Vihannekset:
  1. Pese vihannekset, leikkaa paprikat suuriin paloihin, jotka ovat helppoja grillata, myös kesäkurpitsa.
  2. Leikkaa vihreä osa kevätsipulista, valkoinen ja vaaleanvihreä osa (n 10 cm:n pala) grillataan ja vihreä jätetään gremolataan myöhempään vaiheeseen.
  3. Laita kaikki vihannekset lautaselle ja valuta päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja mustapippuria.
  4. Grillaa paprikat keskilämpöisellä grillipannulla tai grillillä, grillaa parsa ja kevätsipuli oikein kuumalla.
  5. Anna vihannesten jäähtyä, tee sillä välin gremolata.
Gremolata:
  1. Hienonna yrtit sekä kevätsipulin vihreä osa, raasta joukkoon sitruunan kuori.
  2. Laita kaikki yrtit, kevätsipulit ja sitruunankuori mortteliin tai pieneen mikseriin.
  3. Kaada päälle öljyä ja sekoita hyvin, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna mielellään vettyä hetken.
Tarjoilu:
  1. Aseta vadille: vuorottele vihannekset, gremolata ja mozzarella, laita mielellään päälle vähän tuoreita yrttejä ja salaattiversoja.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 1
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider