
![]() |
Juurespannu halloumijuustolla
Tee isompi satsi ja säästä huomiseen.
Tarjoile raikkaan tomaattisalaatin kanssa.
Tarjoiluun:
|
|
![]() |
Juurespannu halloumijuustolla
Tee isompi satsi ja säästä huomiseen.
Tarjoile raikkaan tomaattisalaatin kanssa.
|
![]() |

Juurespannu halloumijuustolla
Tee isompi satsi ja säästä huomiseen.
150g | Naurista |
150g | Palsternakkaa |
150g | Bataattia |
3kpl | Porkkanaa |
1kpl | Keltasipuli, iso |
1/2dl | Rypsiöljyä (tai 40g voita) |
Suolaa |
Valkopippuria |
Sokeria |
1pkt | Halloumia |
1rkl | Rypsiöljyä |
Tarjoiluun:
Punasipulia, silputtua |
Sitruunaöljyä |
- Laita uuni lämpimään 200 asteeseen.
- Kuori kaikki juurekset, ja leikkaa 2 cm kuutioihin. Sulata voi tai öljy valurautapannussa, lisää kaikki juurekset ja ruskista varovasti.
- Kun juurekset ovat saaneet hienon värin aseta valurautapannu uuniin n. 20 minuuttia, tai niin kauan että juurekset ovat pehmenneet.
- Leikkaa halloumijuusto 1 cm viipaleisiin, ja voitele oljyllä. Grillaa tai paista siivut paistinpannussa.
- Lisää ne valurautapannuun punasipulin kanssa, ja ripottele päälle sitruunaöljyä.
- Tarjoile raikkaan tomaattisalaatin kanssa.