Kategoriat

Vaikeusaste

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkulliset kaalikääryleet kvinoasta, soijarouheesta ja linsseistä. Kokeile vaikka viikonlopun herkutteluun ja kokkailuun yhdessä perheen kanssa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
Täyte
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan Soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
Liemi
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa Soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia
Keitä kaali
  1. Koverra kaalin kanta pois.
  2. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat.
  3. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
Valmista täyte
  1. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla.
  3. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio.
  4. Anna seoksien hieman jäähtyä.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
Kääri kääryleet
  1. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin.
  2. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä.
  3. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
Valmista liemi
  1. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita.
  2. Kaada liemi kääryleiden päälle.
  3. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia.
Kypsennys
  1. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  3. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkulliset kaalikääryleet kvinoasta, soijarouheesta ja linsseistä. Kokeile vaikka viikonlopun herkutteluun ja kokkailuun yhdessä perheen kanssa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
Täyte
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan Soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
Liemi
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa Soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia
Keitä kaali
  1. Koverra kaalin kanta pois.
  2. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat.
  3. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
Valmista täyte
  1. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla.
  3. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio.
  4. Anna seoksien hieman jäähtyä.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
Kääri kääryleet
  1. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin.
  2. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä.
  3. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
Valmista liemi
  1. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita.
  2. Kaada liemi kääryleiden päälle.
  3. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia.
Kypsennys
  1. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  3. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Kaali
1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
Täyte
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan Soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
Liemi
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa Soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia

Ohjeet

Keitä kaali
  1. Koverra kaalin kanta pois.
  2. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat.
  3. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
Valmista täyte
  1. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla.
  3. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio.
  4. Anna seoksien hieman jäähtyä.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
Kääri kääryleet
  1. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin.
  2. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä.
  3. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
Valmista liemi
  1. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita.
  2. Kaada liemi kääryleiden päälle.
  3. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia.
Kypsennys
  1. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  3. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Lakritsitaatelit
Lakritsitaatelit paahdetuilla hasselpähkinöillä.

Taatelit + lakritsijauhe = totta!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Spagettipumpa
Spagettikurpitsaa kermaisella linssipadalla

Linssipata on proteiinirikas ja lämmittävä ja sopii myös risin tai tavallisen pastan kanssa.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kikärtstortilla
Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Chiavanukas
Chia-vanukas mustikoilla ja kardemummalla

Täydellinen aamupala sille jolla on kiire!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Smoothiebowl
Smoothiebowl avokadolla, pinaatilla ja marjoilla

Proteiinia ja vitamiineja samassa kulhossa. Nauti aamu- tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paprikahummus
Paprikahummus

Paprikaa ei aina tarvitse syödä paloina, se sopii täydellisesti myös miksattuna lisukkeena.

Äänet: 3
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Parsakaalipiirakka
Gluteeniton parsakaali- ja tomaattipiiras intialaisilla mauilla

Gluteeniton piirakka intialaisilla mauilla.

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Bananchokladvåfflor
Banaani-suklaavohveleita kookoskermalla & suklaakastikkeella

Jälkruoka joka saa veden kielelle!

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
avokado-kesäkurpitsapasta
Kesäkurpitsa-avokadopasta paahdetuilla kikherneillä

Vegaaninen pasta-annos!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kurkkusmoothie

Ihanan raikas smoothie sopii aamiaiselle tai välipalaksi.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gazpacho-smoothie

Kokeile Gazpacho-smoothieta välipalana tai tarjoile ruokahalun herättävänä alkuruokana.

Äänet: 1
Arvostelu: 3
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä | Sami Tallberg | Kasvisreseptit.fi
Lakritsilla ja chilillä maustettuja villisieniä ja tattaria

Tattarin maanläheinen maku sopii erinomaisesti villisieniruokiin.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider