Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä

Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkulliset kaalikääryleet kvinoasta, soijarouheesta ja linsseistä. Kokeile vaikka viikonlopun herkutteluun ja kokkailuun yhdessä perheen kanssa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
Täyte
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan Soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
Liemi
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa Soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia
Keitä kaali
  1. Koverra kaalin kanta pois.
  2. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat.
  3. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
Valmista täyte
  1. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla.
  3. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio.
  4. Anna seoksien hieman jäähtyä.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
Kääri kääryleet
  1. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin.
  2. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä.
  3. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
Valmista liemi
  1. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita.
  2. Kaada liemi kääryleiden päälle.
  3. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia.
Kypsennys
  1. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  3. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä

Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkulliset kaalikääryleet kvinoasta, soijarouheesta ja linsseistä. Kokeile vaikka viikonlopun herkutteluun ja kokkailuun yhdessä perheen kanssa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Kaali
1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
Täyte
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan Soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
Liemi
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa Soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia
Keitä kaali
  1. Koverra kaalin kanta pois.
  2. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat.
  3. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
Valmista täyte
  1. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla.
  3. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio.
  4. Anna seoksien hieman jäähtyä.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
Kääri kääryleet
  1. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin.
  2. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä.
  3. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
Valmista liemi
  1. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita.
  2. Kaada liemi kääryleiden päälle.
  3. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia.
Kypsennys
  1. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  3. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

Kaali
1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
Täyte
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan Soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
Liemi
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa Soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia

Ohjeet

Keitä kaali
  1. Koverra kaalin kanta pois.
  2. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat.
  3. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
Valmista täyte
  1. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla.
  3. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio.
  4. Anna seoksien hieman jäähtyä.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
Kääri kääryleet
  1. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin.
  2. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä.
  3. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
Valmista liemi
  1. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita.
  2. Kaada liemi kääryleiden päälle.
  3. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia.
Kypsennys
  1. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä.
  2. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  3. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!