Kategoriat

Vaikeusaste

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkulliset kaalikääryleet kvinoasta, soijarouheesta ja linsseistä. Kokeile vaikka viikonlopun herkutteluun ja kokkailuun yhdessä perheen kanssa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia
  1. Koverra kaalin kanta pois. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
  2. Valmista täyte. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio. Anna seoksien hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
  3. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
  4. Valmista liemi. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita. Kaada liemi kääryleiden päälle. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia
  5. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  6. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Herkulliset kaalikääryleet kvinoasta, soijarouheesta ja linsseistä. Kokeile vaikka viikonlopun herkutteluun ja kokkailuun yhdessä perheen kanssa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia
  1. Koverra kaalin kanta pois. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
  2. Valmista täyte. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio. Anna seoksien hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
  3. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
  4. Valmista liemi. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita. Kaada liemi kääryleiden päälle. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia
  5. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  6. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kaalikääryleet kvinoalla, soijarouheella ja linsseillä
Nämä kaalikääryleet ovat kasvisversio perinteisistä suomalaisista jauhelihalla täytetyistä kääryleistä. Kääryleissä on käytetty kvinoaa, soijarouhetta ja linssejä täytteenä. Pitkä kypsymisaika ja tumma siirappi takaavat herkullisen maun. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kpl iso keräkaali tai 2 pientä
2dl keitettyä kvinoaa
1 dl soijarouhetta
1 dl keitettyjä linssejä
2 kpl Sipulia
2kpl Valkosipulia
1cm pala tuoretta inkivääriä
2kpl kananmunan keltuaisia
1dl tuoretta meiramia
1kpl kasvis- tai yrttiliemikuutio
oman maun mukaan soijakastiketta
oman maun mukaa chilihiutaleita ja pippuria
4dl kiehuvaa vettä
oman maun mukaa soijakastiketta
oman maun mukaa Voita
oman maun mukaa tummaa siirappia

Ohjeet

  1. Koverra kaalin kanta pois. Kiehauta iso kattila täynnä vettä, laita kokonainen kaali kattilaan hetkeksi, kunnes lehdet irtoavat. Ota lehdet yksitellen irti ja jäähdytä ne kylmällä vedellä, jätä kuivumaan.
  2. Valmista täyte. Keitä kvinoa, soijarouhe ja linssit pakkauksien ohjeiden mukaisesti. Kuullota sipuli, valkosipuli ja inkivääri pannulla. Lisää mukaan loput mausteet, myös murennettu liemukuutio. Anna seoksien hieman jäähtyä. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja sekoita mukaan keltuaiset ja soijakastike.
  3. Levitä kaalinlehdet alustalle yksittäin. Poista kaalin lehdistä kovat osat lehden juuresta ja lisää lehden keskelle reilu ruokalusikallinen täytettä. Rullaa lehdet tiukaksi paketiksi ja asettele ne uunivuokaan vierekkäin.
  4. Valmista liemi. Ota kaalinkeittovettä 4 dl, lisää hiukan soijakastiketta ja voita. Kaada liemi kääryleiden päälle. Lorauta kääryleiden päälle myös siirappia
  5. Kypsennä kääryleet uunissa 200´C asteessa, kunnes ne saavat hiukan väriä. Vähennä lämpötilaa 120´C asteeseen ja anna kypsyä vielä reilun tunnin ajan.
  6. Tarjoa perunamuusin ja puolukkasurvoksen kanssa!

Kokkisi oli

Emmi SilvennoinenEmmi Silvennoinen

Testaa seuraavaksi

Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla
Kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsakeitto oliiviöljyllä ja parmesaanilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillatut vihannekset
Grillatut vihannekset

Grillatut vihannekset gremolatalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hotdog
Hotdog

Hotdogit rakuunamajoneesilla ja grillatulla parsalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider