Kikärtstortilla

Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat ovat täydellinen vaihtoehto tavallisille. Täytä oman maun mukaan. Tässä reseptissä ovat täytettyjä punaisella riisillä, paprikalla, baby pinaatilla ja halloumilla sekä avokadoseoksella.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Täyte
1,5dl Punaista riisiä (valkoinen sopii myös)
1,5rlk Oliiviöljyä
1kpl Keltasipuli
1pussi Babypinaattia, 65g
1tl Yrttisuolaa
1tl Roomankuminaa
0,25tl Mustapippuria
Hyppysellinen chilijauhetta
0,5dl Kookoskermaa tai ruuanlaittokermaa
200g Halloumia
Tortillat
3dl Kikhernejauhoja
3,5dl Vettä
0,5tl Yrttisuolaa
Kookos- tai oliiviöljyä paistamiseen
Avokadoseos
2kpl Pientä avokadoa
1rlk Limemehua
0,5tl Yrttisuolaa
Täyte
  1. Aloita täytteestä.
  2. Keitä riisi 20 minuuttia, siinä saa mielellään olla hiukan purentavastusta tallella.
  3. Pienennä sinä aikana sipuli ja paista se kevyesti öljyssä.
  4. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi ja lisää paistinpannuun.
  5. Paista kunnes ovat pehmeitä.
  6. Lisää sitten babypinaatti, mausteet ja kerma.
  7. Paista vielä muutaman minuutin ja kaada sitten kattilaan.
  8. Kuutio sillä aikaa halloumijuusto ja paista kuivassa paistinpannussa kunnes palat saavat väriä.
  9. Sekoita halloumijuusto kattilaan ja laita se sivuun sillä aikaa kun teet kikhernetortillat.
Tortillat
  1. Vatkaa kikhernejauhot, suola ja vesi kulhossa.
  2. Paista paistinpannulla pari minuuttia per puoli.
  3. Taikina riittää noin 4-5 tortillaan.
Avokadoseos
  1. Murskaa avokado haarukalla ja leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita avokadosose, tomaatit, limemehu ja suola pieneen kulhoon.
  3. Täytä tortillat riisi- ja halloumiseoksella ja avokadoseoksella sekä purista päälle hieman limemehua.
  4. Maistuvat parhaimmilta kun ne syödään heti paistamisen jälkeen

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat ovat täydellinen vaihtoehto tavallisille. Täytä oman maun mukaan. Tässä reseptissä ovat täytettyjä punaisella riisillä, paprikalla, baby pinaatilla ja halloumilla sekä avokadoseoksella.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat sopivat heillekin joilla on gluteeniton ruokavalio.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Täyte
1,5dl Punaista riisiä (valkoinen sopii myös)
1,5rlk Oliiviöljyä
1kpl Keltasipuli
1pussi Babypinaattia, 65g
1tl Yrttisuolaa
1tl Roomankuminaa
0,25tl Mustapippuria
Hyppysellinen chilijauhetta
0,5dl Kookoskermaa tai ruuanlaittokermaa
200g Halloumia
Tortillat
3dl Kikhernejauhoja
3,5dl Vettä
0,5tl Yrttisuolaa
Kookos- tai oliiviöljyä paistamiseen
Avokadoseos
2kpl Pientä avokadoa
1rlk Limemehua
0,5tl Yrttisuolaa
Täyte
  1. Aloita täytteestä.
  2. Keitä riisi 20 minuuttia, siinä saa mielellään olla hiukan purentavastusta tallella.
  3. Pienennä sinä aikana sipuli ja paista se kevyesti öljyssä.
  4. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi ja lisää paistinpannuun.
  5. Paista kunnes ovat pehmeitä.
  6. Lisää sitten babypinaatti, mausteet ja kerma.
  7. Paista vielä muutaman minuutin ja kaada sitten kattilaan.
  8. Kuutio sillä aikaa halloumijuusto ja paista kuivassa paistinpannussa kunnes palat saavat väriä.
  9. Sekoita halloumijuusto kattilaan ja laita se sivuun sillä aikaa kun teet kikhernetortillat.
Tortillat
  1. Vatkaa kikhernejauhot, suola ja vesi kulhossa.
  2. Paista paistinpannulla pari minuuttia per puoli.
  3. Taikina riittää noin 4-5 tortillaan.
Avokadoseos
  1. Murskaa avokado haarukalla ja leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita avokadosose, tomaatit, limemehu ja suola pieneen kulhoon.
  3. Täytä tortillat riisi- ja halloumiseoksella ja avokadoseoksella sekä purista päälle hieman limemehua.
  4. Maistuvat parhaimmilta kun ne syödään heti paistamisen jälkeen

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kikärtstortilla
Kikhernetortillat halloumilla ja avokadoseoksella
Kikhernejauhoilla tehdyt tortillat ovat täydellinen vaihtoehto tavallisille. Täytä oman maun mukaan. Tässä reseptissä ovat täytettyjä punaisella riisillä, paprikalla, baby pinaatilla ja halloumilla sekä avokadoseoksella.
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Täyte
1,5dl Punaista riisiä (valkoinen sopii myös)
1,5rlk Oliiviöljyä
1kpl Keltasipuli
1pussi Babypinaattia, 65g
1tl Yrttisuolaa
1tl Roomankuminaa
0,25tl Mustapippuria
Hyppysellinen chilijauhetta
0,5dl Kookoskermaa tai ruuanlaittokermaa
200g Halloumia
Tortillat
3dl Kikhernejauhoja
3,5dl Vettä
0,5tl Yrttisuolaa
Kookos- tai oliiviöljyä paistamiseen
Avokadoseos
2kpl Pientä avokadoa
1rlk Limemehua
0,5tl Yrttisuolaa

Ohjeet

Täyte
  1. Aloita täytteestä.
  2. Keitä riisi 20 minuuttia, siinä saa mielellään olla hiukan purentavastusta tallella.
  3. Pienennä sinä aikana sipuli ja paista se kevyesti öljyssä.
  4. Leikkaa paprikat pieniksi paloiksi ja lisää paistinpannuun.
  5. Paista kunnes ovat pehmeitä.
  6. Lisää sitten babypinaatti, mausteet ja kerma.
  7. Paista vielä muutaman minuutin ja kaada sitten kattilaan.
  8. Kuutio sillä aikaa halloumijuusto ja paista kuivassa paistinpannussa kunnes palat saavat väriä.
  9. Sekoita halloumijuusto kattilaan ja laita se sivuun sillä aikaa kun teet kikhernetortillat.
Tortillat
  1. Vatkaa kikhernejauhot, suola ja vesi kulhossa.
  2. Paista paistinpannulla pari minuuttia per puoli.
  3. Taikina riittää noin 4-5 tortillaan.
Avokadoseos
  1. Murskaa avokado haarukalla ja leikkaa tomaatit pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita avokadosose, tomaatit, limemehu ja suola pieneen kulhoon.
  3. Täytä tortillat riisi- ja halloumiseoksella ja avokadoseoksella sekä purista päälle hieman limemehua.
  4. Maistuvat parhaimmilta kun ne syödään heti paistamisen jälkeen

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla