Paras kurkkusäilykeresepti.

Kurkkusäilyke

Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja! Etikkasäilykkeet kuuluvat perinteisesti suomalaiseen ruokapöytään, ja vaihtoehtoja löytyy monenlaisia. Makua voi vaihdella vaikkapa valkosipulilla tai tavallisella sipulilla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja jotka säilyvät kauan jääkaapissa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kg Kurkkuja (avomaa tai tavallinen)
250g Keltasipulia
2nippua Tilliä
Mausteliemi
8dl Vettä
2dl Sokeria
1rl Suolaa
1rl Sinapinsiemeniä
2dl Väkiviinaetikkaa
  1. Pese kurkut huolellisesti. Viipaloi veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kuoritut sipulit. Silppua tilli – myös varret.
  2. Lämmitä tyhjät lasipurkit uunissa 100–110 asteeseen, annan olla uunissa n. 15 minuuttia. Kiehauta kannet vedessä (desinfiointi).
  3. Mittaa vesi, sokeri, suola ja sinapinsiemenet kattilaan. Kiehauta liemi. Lisää etikka ja kiehauta.
  4. Lisää viipaloidut kurkut, sipuli, valkosipuli ja tilli kerroksittain kuumiin purkkeihin. Viimeistele kaatamalla kuuma mausteliemi purkkeihin. Sulje kannet heti.
  5. Anna viiletä. Säilytä jääkaapissa. Kurkut ovat valmiina syötäväksi 2-3 viikon säilytyksen jälkeen.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Kurkkusäilyke

Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja! Etikkasäilykkeet kuuluvat perinteisesti suomalaiseen ruokapöytään, ja vaihtoehtoja löytyy monenlaisia. Makua voi vaihdella vaikkapa valkosipulilla tai tavallisella sipulilla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja jotka säilyvät kauan jääkaapissa!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1kg Kurkkuja (avomaa tai tavallinen)
250g Keltasipulia
2nippua Tilliä
Mausteliemi
8dl Vettä
2dl Sokeria
1rl Suolaa
1rl Sinapinsiemeniä
2dl Väkiviinaetikkaa
  1. Pese kurkut huolellisesti. Viipaloi veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kuoritut sipulit. Silppua tilli – myös varret.
  2. Lämmitä tyhjät lasipurkit uunissa 100–110 asteeseen, annan olla uunissa n. 15 minuuttia. Kiehauta kannet vedessä (desinfiointi).
  3. Mittaa vesi, sokeri, suola ja sinapinsiemenet kattilaan. Kiehauta liemi. Lisää etikka ja kiehauta.
  4. Lisää viipaloidut kurkut, sipuli, valkosipuli ja tilli kerroksittain kuumiin purkkeihin. Viimeistele kaatamalla kuuma mausteliemi purkkeihin. Sulje kannet heti.
  5. Anna viiletä. Säilytä jääkaapissa. Kurkut ovat valmiina syötäväksi 2-3 viikon säilytyksen jälkeen.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Paras kurkkusäilykeresepti.
Kurkkusäilyke
Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja! Etikkasäilykkeet kuuluvat perinteisesti suomalaiseen ruokapöytään, ja vaihtoehtoja löytyy monenlaisia. Makua voi vaihdella vaikkapa valkosipulilla tai tavallisella sipulilla.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1kg Kurkkuja (avomaa tai tavallinen)
250g Keltasipulia
2nippua Tilliä
Mausteliemi
8dl Vettä
2dl Sokeria
1rl Suolaa
1rl Sinapinsiemeniä
2dl Väkiviinaetikkaa

Ohjeet

  1. Pese kurkut huolellisesti. Viipaloi veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kuoritut sipulit. Silppua tilli – myös varret.
  2. Lämmitä tyhjät lasipurkit uunissa 100–110 asteeseen, annan olla uunissa n. 15 minuuttia. Kiehauta kannet vedessä (desinfiointi).
  3. Mittaa vesi, sokeri, suola ja sinapinsiemenet kattilaan. Kiehauta liemi. Lisää etikka ja kiehauta.
  4. Lisää viipaloidut kurkut, sipuli, valkosipuli ja tilli kerroksittain kuumiin purkkeihin. Viimeistele kaatamalla kuuma mausteliemi purkkeihin. Sulje kannet heti.
  5. Anna viiletä. Säilytä jääkaapissa. Kurkut ovat valmiina syötäväksi 2-3 viikon säilytyksen jälkeen.

Kokkisi oli

Kasvisreseptit.fi -tiimiKasvisreseptit.fi -tiimi

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 3
Rating: 3.67
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1