Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit maistuvat ihanilta jo yhden yön jääkaapissa levättyään. Salaisuus on kirsikkatomaattien pistely cocktail-tikuilla ennen purkkiin sujauttamista, näin liemi ja kaikki maut imeytyvät nopeammin jokaiseen tomaattiin. Nämä tomaatit maistuvat lisukkeena ja myös esimerkiksi leivän välissä tai pastan päällä.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2,5dl valkoviinietikka
2,5 dl Vettä
0,25dl Suolaa
0,25dl Sokeria
1kpl Sitruuna, kuori
600 g Kirsikkatomaatteja
2 kpl Valkosipulinkynsi
1tl kuivattua chiliä (hiutaleita)
  1. Vuole kuorimaveitsellä hyvin pestystä sitruunasta kuori (n. 6-8 suikaletta). Kiehauta kattilassa etikka, vesi, sokeri, suola ja sitruunankuori. Anna jäähtyä.
  2. PIstele pestyihin kirsikkatomaatteihin jokaiseen muutama reikä cocktailtikulla. Lado desinfioituun purkkiin (1 l) vuorotellen tomaatteja, valkosipulia, chilihiutaleita ja sitruunankuorisuikaleita.
  3. Kaada päälle etikkaliemi. Sulje purkki ja anna maustua vähintään seuraavaan päivään. MItä pidempään säilytät, sitä enemmän makua, tomaatit saavat. Parhaimmillaan tomaatit ovat kuitenkin kahden viikon sisällä nautittuna.
  4. VINKKI: Lisää makua oman maun mukaan, ohjeessa olevien ainesten pariksi sopii esimerkiksi heitää muuta tuore timjamin oksa!

Kokkisi oli

Ella Ristkari-PohjalainenElla Ristkari-pohjalainen

Testaa seuraavaksi

Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit maistuvat ihanilta jo yhden yön jääkaapissa levättyään. Salaisuus on kirsikkatomaattien pistely cocktail-tikuilla ennen purkkiin sujauttamista, näin liemi ja kaikki maut imeytyvät nopeammin jokaiseen tomaattiin. Nämä tomaatit maistuvat lisukkeena ja myös esimerkiksi leivän välissä tai pastan päällä.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2,5dl valkoviinietikka
2,5 dl Vettä
0,25dl Suolaa
0,25dl Sokeria
1kpl Sitruuna, kuori
600 g Kirsikkatomaatteja
2 kpl Valkosipulinkynsi
1tl kuivattua chiliä (hiutaleita)
  1. Vuole kuorimaveitsellä hyvin pestystä sitruunasta kuori (n. 6-8 suikaletta). Kiehauta kattilassa etikka, vesi, sokeri, suola ja sitruunankuori. Anna jäähtyä.
  2. PIstele pestyihin kirsikkatomaatteihin jokaiseen muutama reikä cocktailtikulla. Lado desinfioituun purkkiin (1 l) vuorotellen tomaatteja, valkosipulia, chilihiutaleita ja sitruunankuorisuikaleita.
  3. Kaada päälle etikkaliemi. Sulje purkki ja anna maustua vähintään seuraavaan päivään. MItä pidempään säilytät, sitä enemmän makua, tomaatit saavat. Parhaimmillaan tomaatit ovat kuitenkin kahden viikon sisällä nautittuna.
  4. VINKKI: Lisää makua oman maun mukaan, ohjeessa olevien ainesten pariksi sopii esimerkiksi heitää muuta tuore timjamin oksa!

Kokkisi oli

Ella Ristkari-PohjalainenElla Ristkari-pohjalainen

Testaa seuraavaksi

Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit maistuvat ihanilta jo yhden yön jääkaapissa levättyään. Salaisuus on kirsikkatomaattien pistely cocktail-tikuilla ennen purkkiin sujauttamista, näin liemi ja kaikki maut imeytyvät nopeammin jokaiseen tomaattiin. Nämä tomaatit maistuvat lisukkeena ja myös esimerkiksi leivän välissä tai pastan päällä.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

2,5dl valkoviinietikka
2,5 dl Vettä
0,25dl Suolaa
0,25dl Sokeria
1kpl Sitruuna, kuori
600 g Kirsikkatomaatteja
2 kpl Valkosipulinkynsi
1tl kuivattua chiliä (hiutaleita)

Ohjeet

  1. Vuole kuorimaveitsellä hyvin pestystä sitruunasta kuori (n. 6-8 suikaletta). Kiehauta kattilassa etikka, vesi, sokeri, suola ja sitruunankuori. Anna jäähtyä.
  2. PIstele pestyihin kirsikkatomaatteihin jokaiseen muutama reikä cocktailtikulla. Lado desinfioituun purkkiin (1 l) vuorotellen tomaatteja, valkosipulia, chilihiutaleita ja sitruunankuorisuikaleita.
  3. Kaada päälle etikkaliemi. Sulje purkki ja anna maustua vähintään seuraavaan päivään. MItä pidempään säilytät, sitä enemmän makua, tomaatit saavat. Parhaimmillaan tomaatit ovat kuitenkin kahden viikon sisällä nautittuna.
  4. VINKKI: Lisää makua oman maun mukaan, ohjeessa olevien ainesten pariksi sopii esimerkiksi heitää muuta tuore timjamin oksa!

Kokkisi oli

Ella Ristkari-PohjalainenElla Ristkari-pohjalainen

Testaa seuraavaksi

Paahdetut tomaatit valkosipulilla
Paahdetut tomaatit valkosipulilla

Lisuke lämpimille aterioille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkku-veneitä kermaisella munakokkelilla
Kurkku-veneitä

Maistuva ja hauska lisä brunssipöytään!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Black Bean Brownies
Black Bean Brownies

Tarjoile sulatettujen vadelmien ja ehdotuksena pienen määrän kuohukermaa tai vaniljäjäätelön kanssa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Buddha bowl
Buddha bowl

Vaihda ainekset oman maun mukaan tai mitä sinulla sattuu olemaan kotona, vain mielikuvituksesi on rajana!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja kikherneitä
Paahdettuja kikherneitä valkosipulilla

Proteiinirikas lisuke.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Meksikolainen kukkakaaliriisi
Meksikolainen kukkakaaliriisi

Tarjoile lisukkeena tacoiltana.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 4
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!