Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tee ihana itämainen lisuke, piristämään arkiruokailua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Vihreitä, esikeitettyjä linssejä
3 Valkosipulinkynttä silputtuna
1 Iso porkkana kuutioituna
Muutama nuppu Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Tuoretta Inkivääriä silputtuna
Öljyä paistamiseen
1tl Sesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
0,5 Sitruunan mehua
Mustapippuria
Ituja
Tuoreita yrttejä, esim. Basilikaa, Minttua, Korianteria, Lehtipersiljaa riisiä tai Nuudeleita
  1. Silppua Valkosipuli, Porkkana, Inkivääri ja Parsakaali
  2. Laita Riisi tai Nuudelit keittymään
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle
  4. Lisää Valkosipuli, Porkkana, Parsakaali, Chilihiutaleet ja Inkivääri
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus
  9. Koristele Iduilla ja Tuoreilla yrteillä
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan Soijaa ja Sitruunamehua

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tee ihana itämainen lisuke, piristämään arkiruokailua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Vihreitä, esikeitettyjä linssejä
3 Valkosipulinkynttä silputtuna
1 Iso porkkana kuutioituna
Muutama nuppu Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Tuoretta Inkivääriä silputtuna
Öljyä paistamiseen
1tl Sesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
0,5 Sitruunan mehua
Mustapippuria
Ituja
Tuoreita yrttejä, esim. Basilikaa, Minttua, Korianteria, Lehtipersiljaa riisiä tai Nuudeleita
  1. Silppua Valkosipuli, Porkkana, Inkivääri ja Parsakaali
  2. Laita Riisi tai Nuudelit keittymään
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle
  4. Lisää Valkosipuli, Porkkana, Parsakaali, Chilihiutaleet ja Inkivääri
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus
  9. Koristele Iduilla ja Tuoreilla yrteillä
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan Soijaa ja Sitruunamehua

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Valkosipuli-seesami-chililinssit
Tee ihana itämainen lisuke, piristämään arkiruokailua.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt Vihreitä, esikeitettyjä linssejä
3 Valkosipulinkynttä silputtuna
1 Iso porkkana kuutioituna
Muutama nuppu Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Tuoretta Inkivääriä silputtuna
Öljyä paistamiseen
1tl Sesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
0,5 Sitruunan mehua
Mustapippuria
Ituja
Tuoreita yrttejä, esim. Basilikaa, Minttua, Korianteria, Lehtipersiljaa riisiä tai Nuudeleita

Ohjeet

  1. Silppua Valkosipuli, Porkkana, Inkivääri ja Parsakaali
  2. Laita Riisi tai Nuudelit keittymään
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle
  4. Lisää Valkosipuli, Porkkana, Parsakaali, Chilihiutaleet ja Inkivääri
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus
  9. Koristele Iduilla ja Tuoreilla yrteillä
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan Soijaa ja Sitruunamehua

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.