Vihannesnyytit

Vihannesnyytit

Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Perunaa (mielellään uusia perunoita)
250g Parsaa
1kpl Keltainen sipuli
0,5rkl Öljyä
1-2rkl Suolaa
1tl Mustapippuria (1 mm per nyytti)
1dl Hakattua tilliä (1 rkl per nyytti)
2rkl Voita (1 tl per nyytti)
  1. Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
  2. Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
  3. Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
  4. Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
  5. Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
  6. Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
  7. Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
  8. Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
  9. Grillaa n 15 minuuttia.
  10. Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vihannesnyytit

Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

 

Annoslaskuri

kpl
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Perunaa (mielellään uusia perunoita)
250g Parsaa
1kpl Keltainen sipuli
0,5rkl Öljyä
1-2rkl Suolaa
1tl Mustapippuria (1 mm per nyytti)
1dl Hakattua tilliä (1 rkl per nyytti)
2rkl Voita (1 tl per nyytti)
  1. Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
  2. Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
  3. Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
  4. Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
  5. Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
  6. Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
  7. Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
  8. Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
  9. Grillaa n 15 minuuttia.
  10. Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vihannesnyytit
Vihannesnyytit
Vihannesnyyttejä grillillä on aitoa kesäruokaa!
Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
kpl

Resepti

500g Perunaa (mielellään uusia perunoita)
250g Parsaa
1kpl Keltainen sipuli
0,5rkl Öljyä
1-2rkl Suolaa
1tl Mustapippuria (1 mm per nyytti)
1dl Hakattua tilliä (1 rkl per nyytti)
2rkl Voita (1 tl per nyytti)

Ohjeet

  1. Huuhtele ja paloittele perunat ja parsa.
  2. Laita kattilaan ja keitä noin 5 min saadaksesi hiukan pehmeyttä.
  3. Paloittele sillä aikaa paprika ja sipuli.
  4. Öljyä alumiinifolio (n 30 x 30 cm) pensselillä.
  5. Jaa perunat, parsa, paprika ja sipuli folioille.
  6. Ripottele päälle 0,5-1 tl suolaa ja 1 mm mustapippuria per nyytti.
  7. Laita päälle hakattua tilliä (n 1 rkl per nyytti) ja nokare voita (n 1 tl per nyytti).
  8. Sulje folio sisällön ympärille hyvin.
  9. Grillaa n 15 minuuttia.
  10. Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto