Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Erillainen mutta maistuva vihannesgratiini kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Ainesosat

Annoslaskuri: 6 annosta

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Huuhtele kesäkurpitsa ja tomaatit ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
  • Voitele pyöreä uunivuoka öljyllä.
  • Aseta kesäkurpitsa- ja tomaattiviipaleet vuokaan. Lisää suola ja pippuri.
  • Leikkaa fetajuusto paloiksi ja ripottele päälle.
  • Paista uunin keskitasolla 25 minuuttia.
  • Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai alkupalana.
Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti