Veriappelsiinihillo

Veriappelsiinihillo

Pirteä sekä väriltään että maultaan!

Ainesosat

  • 6 kpl Veriappelsiinia
  • 1 dl Vettä
  • 2 dl Hillosokeria
  • 1 kpl Vaniljatanko
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Kuori veriappelsiinit veitsellä.
  • Leikkaa veriappelsiinista fileet irti.
  • Laita kattilaan vesi ja sokeri.
  • Purista veriappelsiinin rangoista mehut kattilaan.
  • Halkaise vaniljatanko, kaavi siemenet ja lisää tangon kanssa kattilaan.
  • Keitä miedolla lämmöllä hilloksi.
  • Lisää joukkoon veriappelsiininfileet.
  • Purkita ja anna maustua muutama päivä.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Valmistustapa: Keitetty, Säilöntä
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Resepti, Säilöntä